Kresz vizsgázom, de nem találom a bizonyítványomat?
Bőven jó a 8 általános. Én érettségit mutattam, de az egyik csajt "kinevette" a vizsgabiztos, hogy minek hozta a diplomát.
(Idézőjelbe teszem, mert nem volt bunkó, de a lényeg, hogy full felesleges.)
A többség az általános iskolait vitte egyébként. :)
#4 Aranyos sztori. :)
Csak plusz infó, én A kategóriát csináltam idén, és azért vittem a diplomát, mert az online jelentkezési lapon, ami alapján a motoros suli regisztrált, meg kellett adni a legmagasabb végzettségem, és paráztam, hogy bekérik, pedig tudtam, hogy 8 általánost kell igazolni (főleg, mert a korlátozás kódját simán elcseszték a suliban, újra kellett nyomtatniuk mindent, és mondták, hogy bizony ha nem a "szemüveg vagy kontaktlencse" hanem a "szemüveg" szerepel a jelentkezési lapon, akkor vizsgákon a kontaktlencsére fel kellene vennem egy dioptria nélküli szemüveget). Szóval a csajszi hozzám hasonlóan tuti csak biztosra akart menni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!