Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen telefontartót ajánlotok...

Milyen telefontartót ajánlotok autóba? (GPS miatt fontos)

Figyelt kérdés
Hyundai i30-om van, ezekben a tapadós szilikonos cuccokban annyira nem bízok, valami ami bevált nektek esetleg? (nem esik le minden kanyarban, buckánál)
2022. dec. 9. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ram mount márkájút ha van pénzed rá, nekem a motoron olyan van, még 1x sem hagytam el a telom.
2022. dec. 9. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Sbs mágneses tartó.

Bitang erős,nem esik le a telefon.

2022. dec. 9. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Pedig a jó tapadó korong az sose esik le.
2022. dec. 9. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Olyat vegyel amit a pohattartoba tudsz tenni. Van olyan valtozat ami egy flexibilis rudon van, igy kb olyan magassagban lesz mint a radiod.

A tapadokorongos egy ido utan leesik a razkodas miatt vagy a nap raolvasztja a szelvedore es denaturat szesszel kell leszedned.

A ventilator szellozojebe rakhato sem rossz, most egy ilyet hasznal a felesegem. Egyenlore eleg stabil

2022. dec. 9. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Én sem nagyon bíztam az öntapadósokban, de alaptalan. Előtte szellőzőrácsra tehető volt, de mikor autót cseréltem, akkor vettem egy öntapadósat, mert nem akartam, hogy egy idő után eltörjön a rács. Az öntapadós, amit vettem, az nagyon stabil, soha nem esett még le, sőt, amikor pl. takarítom belülről az autót és le akarom mosni a szélvédőt, akkor küzdeni kell vele, hogy lejöjjön. Magától kizárt, hogy leesik. Másik problémám még az volt velük, hogy túl sokat nem akartam rá költeni, az olcsóbbak viszont nagyon gyengének tűntek, mármint nem (csak) a tapadókorongot tekintve, hanem az egész.

Ekkor jött velem szembe ez, akkor mondjuk csak 3000 volt, most már 5, de szerintem maximálisan megéri. [link] Mint mondtam, a tapadókorong maximálisan megbízható, soha nem fog magától leesni, ami pedig az erősségét tekinti... hát teljesen kihúzva, mint ahogy én használom, úgy nem annyira stabil, dehát azért csodát ne várjon az ember, viszont én úgy raktam fel az enyémben, hogy a karja feltámaszkodik a műszerfal tetején, így maximálisan stabil. Ha pedig eleve úgy használod, ahogy a képen is van (tapadókorong a műszerfalon, nem a szélvédőn), akkor meg főleg nem lesz vele problémád, könnyedén elbírja a telefon súlyát.

2022. dec. 9. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:
én a szellőzőrostélyba dughatót szeretem
2022. dec. 10. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!