Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy drfit versenyzővel ilyen...

Egy drfit versenyzővel ilyen megtörténik véletlenül?

Figyelt kérdés

A párom amatőr drift versenyző, több országos versenyen is indult egy közel 400 lóerős autóval. Tegnap Ausztriában voltunk áruszállító furgonnal és egy fagyos szerpentinről lefelé jövet elkezdett driftelni. Talán 2-3 kanyar volt egymás után és én nagyon bepánikoltam, mert úgy éreztem hogy vagy bezuhanunk a szakadékba vagy felboroulunk. Egy kisebb rohamom is volt, mert utána alig kaptam levegőt és meg kellett álljunk.

Bocsánatot kért és azt mondja, hogy csak véletlen volt, mert megcsúszott a jeges utón és nem akarta megcsúsztatni, csak így sikerült. Szerintetek ez hihető ?

2022. dec. 8. 09:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Dr. Fit?

Ez valami egészséges táplálkozás brand?

2022. dec. 8. 16:55
 12/12 anonim ***** válasza:
86%

Egy driftversenyzővel nem történik ilyesmi, vagy ha mégis, rendkívül ritkán. Aki versenyez, nagyon jól vezet, jól méri fel az aszfalt tapadását, tudja, meddig mehet el, ha pedig mégis túlmegy a határon, hamar megfogja. Ráadásul van annyi esze, hogy tudja, mi a különbség a közút és a versenypálya között és mi az, amit csak pályán tehet meg.

Az ún. amatőr driftversenyzőkkel, akiknek erős ótójuk van, el tudják neki rúgni, de a pénzükből vezetési tudást nem tudtak vásárolni, előfordul, hogy a közutat összekeverik a versenypályával és megmutatják ország-világnak, de leginkább az anyósülésen ülő nőnek, hogy ők mennyire nagyon uralják a gépet. Jó esetben ezt kinövik, rosszabb esetben majd a karosszérialakatos haver megoldja.

2022. dec. 8. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!