Egy drfit versenyzővel ilyen megtörténik véletlenül?
A párom amatőr drift versenyző, több országos versenyen is indult egy közel 400 lóerős autóval. Tegnap Ausztriában voltunk áruszállító furgonnal és egy fagyos szerpentinről lefelé jövet elkezdett driftelni. Talán 2-3 kanyar volt egymás után és én nagyon bepánikoltam, mert úgy éreztem hogy vagy bezuhanunk a szakadékba vagy felboroulunk. Egy kisebb rohamom is volt, mert utána alig kaptam levegőt és meg kellett álljunk.
Bocsánatot kért és azt mondja, hogy csak véletlen volt, mert megcsúszott a jeges utón és nem akarta megcsúsztatni, csak így sikerült. Szerintetek ez hihető ?
Dr. Fit?
Ez valami egészséges táplálkozás brand?
Egy driftversenyzővel nem történik ilyesmi, vagy ha mégis, rendkívül ritkán. Aki versenyez, nagyon jól vezet, jól méri fel az aszfalt tapadását, tudja, meddig mehet el, ha pedig mégis túlmegy a határon, hamar megfogja. Ráadásul van annyi esze, hogy tudja, mi a különbség a közút és a versenypálya között és mi az, amit csak pályán tehet meg.
Az ún. amatőr driftversenyzőkkel, akiknek erős ótójuk van, el tudják neki rúgni, de a pénzükből vezetési tudást nem tudtak vásárolni, előfordul, hogy a közutat összekeverik a versenypályával és megmutatják ország-világnak, de leginkább az anyósülésen ülő nőnek, hogy ők mennyire nagyon uralják a gépet. Jó esetben ezt kinövik, rosszabb esetben majd a karosszérialakatos haver megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!