Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Most már mindenütt hiány van...

Most már mindenütt hiány van az üzemanyagból a magyarországi kutakon? Karácsonyra javulni fog a helyzet? Vagy rosszabbodni?

Figyelt kérdés

2022. dec. 5. 18:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Győr teljesen kiürült, 8 kutat jártam végig...
2022. dec. 5. 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
AMíg fidesz lesz addig ne sok jóra számítsatok.
2022. dec. 5. 18:50
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Kevés a finomítói kapacitás. Legjobb lenne valamilyen korlátozás, pl. páros napokon páros rendszám futhat, páratlan napokon páratlan.
2022. dec. 5. 18:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Szerintem a megoldás az idióta ársapka megszüntetése és a piaci árra való áttérés lenne...
2022. dec. 5. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Aha, és aki dolgozni jár, legyen páros és páratlan rendszámú autója?

Egyébként igen.

2022. dec. 5. 18:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora kihívás lenne egy ilyet betartani? :D

Amúgy, ja. Piaci áron lenne akkor biztos megoldódna rövid időn belül az ellátási probléma.

2022. dec. 5. 19:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én Szlovákiába járok át tankolni itt van minden, igaz dolgozni is, sajnos de nekem szerencsére itt már a fizetés is több.
2022. dec. 5. 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
Én a keleti országrészeken járok, eddig még az összes kúton volt benzin vagy gázolaj, csak korlátozva 20-30 literre. De itt talán nincs is annyi autó, mint a fővárosban, vagy nyugaton.
2022. dec. 5. 21:11
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

Ha azonnal megszüntetnék, akkor is jó, ha év végére normalizálódna az ellátás.

A MOL mindent bevet - nyilván, politikai nyomásra - szlovákiai fimomítójából hurcolja az üzemanyagot autókkal, frissen feltárt Vecsés közeli lelőhelynél erőltetett kitermelést folytat, maximumon üzemelnek a hazai finomítói - már amikor nincs műszaki hiba -, minden autója non-stop szállít -, de ez kevés. Pláne az volt most hétvégén, hogy elterjedt a hír, hogy kivezetik az árstopot és rengetegen igyekeztek még kihasználni.

Sajnos, a kormány a végsőkig ki fog tartani. Nem a lakosság védelmében, ahogy nyilatkozzák, hanem azért mert az üzemanyagár jelentős tétel az infláció számításánál. Nagy ellehetetlenülés kell ahhoz, hogy feladják év vége előtt.

2022. dec. 5. 23:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Amíg árstop van és megy a riogatás a kivezetéssel, meg a hiánnyal, addig csak rosszabb lesz. Számtalan közgazdász elmagyarázta, hogy a hatósági ár csak felhajtja a fogyasztást, a sok veréb meg rohan tankolni, ha csak megemlítik, hogy kivezetik az árstopot, vagy éppen hiány van. Akkor is, ha neki amúgy nem kellene tankolni. Szóval a folyamat öngerjesztő. A MOL-t meg nem kell félteni, nem éri meg nekik árstopos üzemanyagot értékesíteni.
2022. dec. 6. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!