Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hibáztál forgalmi oktatás...

Hibáztál forgalmi oktatás alatt többször is? Rosszul ment?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennyire béna lennék vagy másnak se ment profin a vezetés.

Néha úgy leordítja a fejemet az oktató, hogy csak nézek. Ti nektek tökéletes volt a forgalmi oktatás és szerettétek? Vagy ti is hibáztatok? 18 éves fiú vagyok.

Imádok vezetni és szeretnék is jól vezetni, de néha még az erőmet is elveszi az oktató.

2022. nov. 15. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
Ne viccelj, ha átmész a vizsgán azt jelenti, hogy biztonságon gyakorolhatsz tovább egyedül is. Közel sem vezet az tökéletesen aki átmegy a vizsgán. Majd 40 év minden napos balesetmentes vezetés után mondhatod, hogy tökéletesen vezetsz, de akkor sem lesz igaz.
2022. nov. 15. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván az elején senkinek nem ment profin.
2022. nov. 15. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:
96%

Hibáztam, persze, igaz, már az A kategóriánál. Az oktató nem igazán ordított, de halkabb kivitelben olyan volt a hangszíne a távbeszélőn keresztül, mintha apám üvöltött volna le az anyósülésről. Viszont a hibámba felügyelet nélkül akár bele is halhattam volna, így megértettem az idegeskedését.

#1-nek amúgy igaza van, a sikeres forgalmi vizsga annyit jelent, hogy tudsz 1 órán át koncentrálni - az már más kérdés, hogy ez az 1 óra koncentráció főleg kezdőként milyen környezetben mennyire szív le mentálisan, megint más kérdés, hogy ha megszámolod a végén a hibavonalakat és átlagot vonsz, kb. hány percenként néztél be valamit. Ezek indikátorok, hogy a jogsit kézbe kapva ne Schumachernek képzeld magad, hanem gyakorolj-gyakorolj-gyakorolj. :) Menni fog az.

2022. nov. 15. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!