Jogosítvány hosszabbításnál a 10 év az orvosi alkalmassági vizsgálat időpontjától, vagy a jogosítvány hosszabbítás időpontjától függ? Vagy születésnaphoz van igazítva?
Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 20:39
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. nov. 7. 03:00
3/4 anonim válasza:
Születésnaphoz. A 10 évet követő első születésnap a lejárat. Vagyis érdemes a születésnapod után pár nappal menni, mert akkor majdnem 11 évig lesz érvényes. Igaz így lesz pár nap, amíg nincs érvényes jogsid, de megéri, én is így csináltam.
4/4 anonim válasza:
3: igen-igen, ez egy igazi jó best practice. :-D
Én is így csináltam... Nekem már csak 3 évre jár, így főleg nem volt mindegy, hogy 4 év vagy csak három.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!