Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha az embernek már csak 4...

Ha az embernek már csak 4 hónapja van megcsinálni a jogosítványt, akkor már nem lehet oktatót váltani ugye?

Figyelt kérdés
Szóval ennyi időm maradt befejezni különben elszáll az egész. Az oktató akinél vagyok minden bukás után 15-20 órát vetett. Az nagyon sok sajnos. Már sok órát vettem nagyon és kétszer is buktam. Lehet nem is folytatom, de ha mégis folytatnàm akkor egy másik oktató vajon vállalna? És ha igen vajon annál mennyi órát kéne venni? Hogy szokott ez lenni? Igazából csak 3 hónap maradt mert december nem nagyon dolgoznak ezek.

2022. nov. 1. 18:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jó hát azt majd én el tudom dönteni tudok e vagy sem. Sajnos a vizsga nem arról szól hogy tudsz vagy sem. Egyszer majd meglátod te is.
2022. nov. 3. 08:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor miről, mesélj?

Nyilván Te tudod jobban, hiszen neked van jogosítványod, nekünk pedig nincs.

Ja várj...

2022. nov. 3. 08:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Mert nem mindegy meg szpatnak vagy sem ennyi
2022. nov. 3. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!