Egyetértesz Havas Henrikkel a városi bicajosokkal kapcsolatban?
9
Gyalogos, tömegközlekedős vagyok, néha biciklizem (és jogsim is van)
Ha jól értem, te se értesz egyet Havassal. Jól értem?
A középkorúnőikerékpárosok nagyon veszélyesek mert bénák, türelemtelenek, lassúak és végtelenül buták a KRESSZ által közlekedni.
A férfi kerékpárosokkal meg az a baj, hogy sietnek és nem törődnek a forgalomban szétvevőkkel.
Szerintem oldaltól függetlenül legyen nő vagy férfi egyik sem tudja még a gyalogoshaladási irány helyes oldalát megválasztani.
szembe sétálnak a kerékpárossal vagy a másik kerékpárossal, beáll a gyalogosátkelőhelyen a kerékpársávba a babakocsival, gyerekével, kiskedvencével kutyával.
Szerintem kevesebb agyhalott van a kerékpárosok között mint az autósók között és azért mert kerékpárosból jóval kevesebb van mint autós.
havas egy barom, ezért nem néztem meg a videót..
Nem fér meg a valagán, most is baszogat mindenkit, akibe csak belerúghat...otthon a ház körül sertepertéljen, kávézgasson, a többi embert hagyja békén. öntelt majom!
17
Azt mondja, a fejlett városokban a belvárosban nincs személyautó-közlekedés, ezért is lehet ott biciklizni, de BP erre alkalmatlan.
Persze, ezt mondja. De ha nem mehetne be mondjuk a nagykörúton belülre autóval, akkor ő lenne a legjobban felháborodva, hogy minek, annak a néhány girhes, szemüveges nyomorultnak.
Havas szerintem a tipikus rossz értelemben vett kocabringás. Aki szerint a bicikli arra való, hogy a nyári szünetben egyszer-kétszer körbetekerd a Velencei tavat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!