Összetört a kölcsönkért autó másnak a hibájából, az illető elhajtott igy nincs bizonyiték, hogy nem Én vagyok a hibás, miért nem hiszi el senki , hogy nem az Én hibámból tört össze?
Figyelt kérdés
Szerintem ki lehet a féknyoból deriteni, hogy ki hibázott.2022. okt. 20. 15:03
12/26 anonim válasza:
Nem hárítottad el, akkor nem keletkezett volna kár.
13/26 A kérdező kommentje:
12.
Mennyi értelmetlen választ, főleg a tied, amennyiben nem csináltam volna semmit oldalról kapom telibe a másikat utassal együtt enyém meg ripityára megy.
2022. okt. 20. 15:45
14/26 anonim válasza:
Hiába vergődsz, attól még ki kell fizetned.
16/26 anonim válasza:
A kérdésre már elhangzott a válasz. A féknyomok semmit sem jelentenek, a jegyzőkönyv meg nem bizonyíték arra, hogy nem ő a hibás. Pláne szemtanú nélkül.
17/26 anonim válasza:
16.
15-ös vagyok,hiába pontoztok le, ez sem a kérdésre a válasz.
18/26 anonim válasza:
A kérdés melyik részére nem válasz?
19/26 anonim válasza:
Arra, hogy miért nem hiszi el neki senki, hogy nem ő a hibás. Az egész kérdés egy olvashatatlan hiszti egyébként.
20/26 anonim válasza:
"Arra, hogy miért nem hiszi el neki senki, hogy nem ő a hibás."
"A féknyomok semmit sem jelentenek, a jegyzőkönyv meg nem bizonyíték arra, hogy nem ő a hibás."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!