Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Legelso alkalommal mit tanacso...

Legelso alkalommal mit tanacsoltok?

Figyelt kérdés
Holnap lesz a jogsi miatt vezetesbol a legelso tanórám.Életemben holnap fogok legeloszor kormany mogott ulni,es marnagyon felek,hogy valamit elrontok vagy az oktatot felboszitem valami miatt.Mit tanacsoltok,mire figyeljek oda ,hogyan viselkedjek,mit kell ilyenkor tenni?

2022. okt. 17. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csináld azt, amit mond. Ha azt látod, hogy felbőszíted, akkor azonnal kérj másikat.
2022. okt. 17. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. okt. 17. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:

"mire figyeljek oda" az előtted lévő dolgokra legfőképpen

,hogyan viselkedjek" lehetőleg nyugodtan

,mit kell ilyenkor tenni" odafigyelni az oktatóra

2022. okt. 17. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:

A legtöbb oktató legelső pár alkalommal nem forgalomba, hanem rutinpályára viszi ki a tanulóit, így ott van lehetőség a technikai kezelést tanulni, elindulás-megállás stb. Itt mondhatom hogy figyelj arra kizárólag amit az oktatód mond.

Én mondjuk pont nem így kezdtem mert az én oktatóm egyből forgalomba vitt, ha neked is ez lenne, akkor valszeg először az oktató fog kuplungozni meg sebességet váltani, neked csak kormányozni kell majd, meg gázt adni. Ja és mi első pár alkalommal 90 helyett csak 70-el mentünk lakott területen kívül.

2022. okt. 17. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem még rutin is volt, de első órán forgalomban bénáztunk. Első kanyarnál mondta az oktató, hogy nekem elhiszi, hogy tényleg nem vezettem előtte, ennyivel letudtuk. Nem is értem az ilyen kérdéseket, tapasztald meg és kész, ne idegenektől várj választ olyan kérdésekre, amit épeszű ember nem tenne fel.
2022. okt. 18. 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!