Akela70 kérdése:
Miért áll le magától a WAZE?
Figyelt kérdés
Az aktív WAZE a telefonomon magától kikapcsol ha megállok akár néhány percre is, mi lehet az oka, beállítási probléma?2022. okt. 17. 09:14
1/3 anonim válasza:
Hát, ha beállítási probléma lenne, gondolom nem kérdeznéd, mert végigböngészted volna az összes beállítást kérdezés előtt. Inkább csak túl okos akar lenni szegénykém, én utálom is, nem mozogsz percekig, akksikímélésből kidobja magát. Nekem a guglimaps is max 5 percet bír el mozgás nélkül, leszállok a motorról cigizni vagy sokat állok a dugóban, simán meghal és lockol a telefon, de természetesen nem szabály szerint és nem rendszeresen, hanem amikor épp olyan kedve van, néha teljesen jól működik. Ha rendszeresen problémát okoz, a legjobb megoldás befektetni egy normális GPS-be, ezek az okostelefonok amúgy sem érnek sz*rt se.
2/3 Watt25 válasza:
Ha arról van szó, hogy megállás alatt ki is kapcsolod a képernyőt és zsebrevágod, akkor sajnos ez az aksikímélés miatt normális működés. Ha viszont tényleg csak megállsz és nem csinálsz semmit a telefonnal, hagyod bekapcsolt képernyővel és mégis így is kilép, az valami hiba. De senki nem fogja tudni megmondani, hogy mi okozza. Nekem ilyet nem csinál.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Megoldódott. Kikapcsoltam az akkukímélést, így már kikapcsolt képernyővel is aktív marad.
2022. nov. 10. 06:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!