Miért félek attól, hogy alsó hangon 400 ezres, de az utóbbi évben átlag nettó 500+ ezer forintos fizetés esetén nem bírok fenntartani pl. egy régebbi bmwt?
Figyelt kérdés
Amikor nálam rosszabbul keresők napi szinten ilyenekkel járnak.2022. okt. 16. 06:21
11/14 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek semmi értelme. Nem a fizetésedtől függ ez, hanem hogy egyéb kiadások után mennyi pénz marad rá. Ott van a rezsi, hitelek, étkezés, bevásárlások, szórakozás. Ha nekem 500-as fizetésből nehéz fenntartani az autót, de másnak kevesebb fizuból igen, az annyit jelent hogy ők takarékosabb életet élnek, vagy kevesebbet költekeznek.
12/14 anonim válasza:
Mire használod? Ha egy van és azzal jársz melóba, akkor aggódnék én is. Ha csak hobbiból autózgatsz, akkor nyugi, fenn fogod tudni tartani.
13/14 A kérdező kommentje:
Utólag belegondolva, tényleg értelmetlen a kérdésem.
2022. okt. 16. 15:32
14/14 A kérdező kommentje:
Volt már autóm, alsó középkategóriás, belenyúltam és sok pénzt rá kellett költenem. Akkoriban 250-350 körül kerestem. Már egy ideje nincs autóm, de nem azért adtam el, mert nem bírtam fenntartani. De tény, költséges dolog.
2022. okt. 16. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!