Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Vizsgabiztosnak szoktak...

Vizsgabiztosnak szoktak ajándékot vinni ?

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem, de egy Deáknak szoktak örülni.
2022. szept. 30. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Pont elég jó ajándék neki, ha biztonságosan, gond nélkül végigviszed a vizsgaútvonalon és nem azon kell aggódnia, hogy mikor fog meghalni.
2022. szept. 30. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

OFF 2. Volt egy Sophia Loren film. Ott azért ment át a csaj a vizsgán, mert addig nem engedte kiszállni a vizsgabiztost, amíg át nem engedi. Baromi rosszul vezetett. Aztán a sors furcsa fintora, hogy a végén egy autóversenyző törte rommá a kocsiját.

Ajándékot mégis miért kellene bármiféle vizsgáztatónak vinni? Egy tanárnak, aki hónapokat, éveket küzdött veled, annak lehet. Egy járművezető oktatónak is lehet.

Aki csak vizsgáztat, annak miért?

2022. szept. 30. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hogy nem szoktak: tilos is.

1. Ha nem megvesztegethető, akkor lefizetésnek veheti és úgy feljelent mint a szél, még meg sem szerezted a jogsit és már el is tiltottak a vezetéstől 10 évre.

2. Ha megvesztegethető, az nagy baj és a megvesztegetéssel te csak hozzájárulsz a problémához, illetve ahhoz, hogy soha ne is tűnjön el ez.

3. Ha megvesztegetés nélkül nem tudsz átmenni vizsgán, akkor kérlek ne is menj át. Senkinek nem lesz az jó, ha érvénytelenül mész át vizsgán, aztán meg az árokban kötsz ki, vagy még rosszabb, egy családos autóba baszódsz bele és megölsz mindenkit, mert nem tudsz vezetni. Ha nem megy, akkor vegyél még órát.

Tudom mit fogsz erre mondani... "de nem megvesztegetni akarom"... na most ezt vagy elhisszük vagy nem, tekintve, hogy SEMMILYEN más ok nincsen egy vizsgabiztos megajándékozásához. Mégis miért adnál neki ajándékot csak úgy? A munkáját végzi, pénzt kap érte, kész. A bolti eladót megajándékozod? Az autószerelőt megajándékozod? A fodrászt megajándékozod? Gondolom nem. Akkor a vizsgabiztost sem kell, kivéve, ha meg akarod vesztegetni.

2022. szept. 30. 18:08
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem is ismered. Max. oktatónak MIUTÁN megvan a sikeres vizsga egy bonbon vagy akármi, ha jó volt a kapcsolat. Viszont motoros vizsgabiztosékat megvendégelik ebédre ott, ahol tanultam, ha már kéthetente ott vannak ketten rutin- és forgalmi vizsgáztatni egész nap. De a vizsgázótól fura és indokolatlan lenne.
2022. szept. 30. 18:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A vizsgabiztos hatósági személy, tilos elfogadnia bármilyen ajándékot. Az igazoltató rendőrnek sem adsz ajándékokat.
2022. szept. 30. 21:39
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
KP-t szoktak vinni, nem ajándékot.
2022. okt. 1. 06:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
3. Te csak nézz filmeket !!!🥶😭🤮
2022. okt. 1. 12:15
 9/9 Paczalos István ***** válasza:
73%
Esetleg ha reggel vizsgázol, és az útvonalon tudsz egy jó kifőzdét, vagy ebédidő környékén egy elfogadható éttermet, megkérdezheted, hogy reggeliztetek/ebédeltetek már? Én anno elmentem a vizsgabiztossal, meg az oktatóval a Pléh csárdába, megebédeltünk, és úgy mentünk vissza a telephelyre. Bár az teherautó vizsga volt, én vezettem oda, és vissza is, és persze ugyanúgy figyelt a vizsgabiztos, mintha nem mentünk volna el ebédelni.
2022. okt. 4. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!