Külföldi parkolási bírság esetén, ebben a helyzetben hogyan járnátok el?
Lengyelországi tartózkodásom alatt a Lidl-ben vásároltam. A bevásárlóközpont alatt van a parkolóház ahol 1 óra ingyenes. Sajnos kaptam egy büntető cetlit. Mint utólag kiderült át kellett volna vennem az automatából a jegyet, hogy mikor érkeztem. A parkolásért felelős cégnek írtam egy levelet, hogy nem tartózkodtam a parkolóban fél óránál tovább, ha van rá lehetőség ellenőrizze a kamerákat, hogy mokor érkeztem és távoztam. Más bizonyítékom nincs.
Ti kifizetnétek vagy hagynátok? Kb 20.000Ft-ról van szó szóval nem egy hatalmas összeg, de először kíváncsi lennék a véleményekre.
Kedves Kérdező!
Azóta se történt semmi? Mi ma néztük be… felháborító mert megtévesztő az egész.
13
Mi benne a megtévesztő a parkolásban?
15
Az, hogy ez a Lidl-höz tartozó mélygarázs, a bejárat felett a tábla, hogy “parking is free for up to 1 hour” … behajtasz mindenféle sorompó nélkül, majd sehol se jelzik, hogy fáradj az automatához parkolójegyért. Bevásárolsz és kapod a 200pln büntit. Vajon mire megy ki a játék ha nem a turisták lehúzására? Nem voltunk akkor abban az 1 órában egyedi esetek😊
16
Az automata ott az merre volt elhelyezve?
Melyik városban volt ez az eset?
Én most futottam bele.. Borzasztó dühítő, hogy ezt csinálják.
Lett azóta bármi fejlemény?
Update: Írtam nekik egy e-mailt, törölték a büntit.
Ide kell írni reklamációval kapcsolatban: reklamacje@apcoa.pl
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!