Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Aki volt már az előéleti...

Aki volt már az előéleti pontjai miatt tanfolyamon annak, hogy zajlott?

Figyelt kérdés
Mit kellett csinálni? Volt rendes vizsga? Elméleti meg gyakorlati? Vagy hogy kell ezt elképzelni? A gyakorlati az rendes forgalmi vizsga, mint jogsi szerzésnél? Amit találtam a KAV-on azt elolvastam, de nem láttam mindenre választ. Személyes tapasztalat érdekelne.
2022. szept. 27. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Nem voltam még, de elég jól le van írva. Csoportos elméleti foglalkozás, egyrészt gyorstalpaló a KRESZ-ből, másrészt konkrét vezetési hibák feltárása, szintén elméletben, hogy miből lehet/lehetett gond. Aztán egy sima KRESZ-vizsga, amit csinálsz.

(Illetve a kérdésed majdnem jó, eltaláltad, hogy kell egy vessző, csak rossz helyre tetted, és baromira megzavarta az olvasás ritmusát. Helyesen: Aki volt már [...]tanfolyamon, annak hogy zajlott?" Mert ugye itt a hogy nem kötőszó, hanem a hogyan rövidítése.)

2022. szept. 27. 18:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Jó, nem nyelvtantanàrt kerestem, hanem saját tapasztalatokat kértem. Itt egyes kérdés kb értelmezhetetlenül van kiírva is, szerintem ahhoz képest az enyém teljesen érthető, úgyhogy nem értem mi a gond.

Tehát még egyszer: Akinek SZEMÉLYES tapasztalata van CSAK olyan írjon!!!

2022. szept. 27. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:
De minek személyes tapasztalat, amikor le van írva, hogy kiscsoportos elméleti gyorstalpaló, konkrét esetek hibáinak elemzése, aztán ugyanaz a KRESZ-vizsga, amit jogsiszerzéskor is meg kellett csinálni?
2022. szept. 27. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!