Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Magyarázza el legyen szíves...

Magyarázza el legyen szíves valaki mert biztosan hülye vagyok de nem értem. Bármilyen jeggyel?

Figyelt kérdés

Tehát ha mondjuk veszek Budapesten egy volán buszjegyegyet Érdig, akkor avval a jeggyel a kezemben felszállhatok egy volán buszra és megyek rajta mondjuk Győrig?

[link]

Az idei „Autómentes nap” alkalmából 2022. szeptember 22-én nulla órától aznap éjfélig korlátlan számban utazhatnak utasaink vasúton 2. kocsiosztályon bármilyen viszonylatban és a TramTrain járatokon is bármilyen, a MÁV-START, a GYSEV, a Volánbusz és MÁV-HÉV járatára aznap érvényes menetjeggyel és bérlettel, ideértve a TramTrain-re érvényes zónás menetjegyeket is. Ezekkel a vasúti jegyekkel, bérletekkel a MÁV-HÉV, a GYSEV és a Volánbusz járatai is korlátlan számban vehetők igénybe.

#Autómentes nap 2022
2022. szept. 19. 08:54
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Jah kb így kell érteni. Nálunk már napok óta ingyen utazhatsz helyi járatokon ha felmutatsz egy érvényes forgalmit.
2022. szept. 19. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!