Magyarázza el legyen szíves valaki mert biztosan hülye vagyok de nem értem. Bármilyen jeggyel?
Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk veszek Budapesten egy volán buszjegyegyet Érdig, akkor avval a jeggyel a kezemben felszállhatok egy volán buszra és megyek rajta mondjuk Győrig?
Az idei „Autómentes nap” alkalmából 2022. szeptember 22-én nulla órától aznap éjfélig korlátlan számban utazhatnak utasaink vasúton 2. kocsiosztályon bármilyen viszonylatban és a TramTrain járatokon is bármilyen, a MÁV-START, a GYSEV, a Volánbusz és MÁV-HÉV járatára aznap érvényes menetjeggyel és bérlettel, ideértve a TramTrain-re érvényes zónás menetjegyeket is. Ezekkel a vasúti jegyekkel, bérletekkel a MÁV-HÉV, a GYSEV és a Volánbusz járatai is korlátlan számban vehetők igénybe.
#Autómentes nap 2022
2022. szept. 19. 08:54
1/1 anonim válasza:
Jah kb így kell érteni. Nálunk már napok óta ingyen utazhatsz helyi járatokon ha felmutatsz egy érvényes forgalmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!