Mit kell csinálnom ha közeleg a műszaki vizsga?
Vagy megbízol egy szervízt hogy intézzék el, odaviszed műszaki előtt 1-2 héttel korábban és egyeztetsz velük hogy nézzék meg hogy alkamas-e arra hogy műszaki meglegyen és ha nem akkor beszéljék meg veled hogy mi kell ahhoz hogy alkalmas legyen, írják le tételesen mit kell javítani és adjanak ár ajánlatot, meg ha a szervízhez tartozik vizsga hely akkor azt is mg lehet velük beszélni hogy műszakiztassák le ha minden oké az autóval, így neked csak annyi lesz a dolgot hogy odaviszed, Ők megcsinálnak midnent és ha minden kész érte mész kifizeted és ennyi.
Régen én is így csináltam ameddig nem értettem ehhez, csak ugye sok pénzembe fájt mert azért a szervizesek elkérték az árát hogy mindent Ők csináltak, igaz nekem kényelme volt mert eőző nap délután zárás előtt 1 órával odavittem és másnap délután mentem érte.
Pár éve már én azt csinálom hogy műszaki előtt 1 hónappal itthon átnézem az autót, majd kérek időpontot előzetes műszakira és úgy kérem hogy ha előzetesen megfelel akkor utána rögtön nyomják le élesben és akkor le van a gond. Ha előzetesen nem felel meg akkor részletes listát írnak mi a baj és akkor én edönthetem hogy megoldom magam, vagy rábízom hozzáértőre.
De a jelenlegi autómnál idén májusba járt le a műszaki, és mivel előtte 2 hónappal vettem és nem találtunk rajta semmi gondotígyelvittem előzetes műszakira és úgy kértem időpontot hogy utána beleférjen az éles vizsga is hogy ne kelljen emiatt visszamennem, és nem volt semmi gond, simán megfelelt és nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!