Ha légmentesen le van zárva a benzin, akkor megromolhat?
Figyelt kérdés
Kannákban erősen le van zárva, kb 150 liter benzin, amit Kb, Márciusban vásároltam, megromolhat? Ha igen, mennyi idő kell neki ehhez, ilyen körülmények közt?2022. aug. 28. 20:51
11/17 anonim válasza:
#9-es hazudik, méghozzá pofátlanul.
Nyugodtan tegyetek úgy, mintha nem is írt volna ide.
12/17 anonim válasza:
Mivel a bioüzemanyagokban nem csak aerob baktériumok élnek, a levegőtől elzárás nem segít , az a kanna még attól tele lesz primitív élettel.
13/17 anonim válasza:
7. Jártam már 20 éves gázolajjal, tökéletes volt.
Egy éves benzinnel meg úgy jártam, mint a 10.
14/17 A kérdező kommentje:
13: Azért az kicsit más, amikor belepunnyad a benzin a karbiba a simsonnál, hiszen ott reakcióba lép a aluval is, stb.
2022. aug. 29. 13:09
15/17 A kérdező kommentje:
több mint 30 éven át motoroztam simsonoztam, tudom miről beszélek...
2022. aug. 29. 13:10
16/17 A kérdező kommentje:
Viszont hagy kérdezzek még valamit.
Ha a benzin "megromlik" vagy épp kezd, akkor azt észre veszem?
Robogó tartályába több mint 9 hónapot volt benne a benzin, de nem volt semmi baja, de azt látni ha besürüsödik, vagy valami nem?
Mert ha rendszeresen ellenőrzöm a kannákban lévő benzint, akkor észre lehet venni hogy már be kell töltenem mert "kezd" szar lenni nem?
2022. aug. 29. 13:12
17/17 anonim válasza:
9# tavaly óta van E10 benzin,
ñálad hogyan állt másfél évig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!