Kresz vizsgán ugyanazok a kérdések vannak, mint az etitános próbavizsgán?
Megcsináltam egy csomószor a próbavizsgát, és úgy érzem, megy is, bár nem tökéletes (általában 70-74 pont). Bevallom, rettegek tőle, hogy csupa "rossz" kérdést kapok a vizsgán.
Na most este idegességemben letöltöttem play áruházból egy kresz tesztes appot, hogy még telefonon is tudjak gyakorolni (a kotra félét), abban viszont sok esetben tök más megfogalmazásúak a kérdések... és bizony volt olyan kör, ahol 63-64 pont lett a vége.
Úgyhogy most ettől még jobban parázok, hogy tök más kérdések lesznek, mint etitánban, és akkor mit csinálok :(
(Nem a tesztkérdéseket magoltam be, igyekszem érteni a dolgot, egy-két témakör van, amibe belekavarodom, meg a trükkös megfogalmazások.)
Valamint más kérdés: a felület teljesen ugyanaz? Tehát miután válaszolok, ott a kérdőjel, látom rögtön, hogy helyes volt-e a válaszom, vagy majd csak a legvégén derül ki, hogy átmentem-e? (Engem az is megnyugtat gyakorlás közben, hogy látom, hogy már X pontom van.)
Köszi mindenki, átmentem!!! :)
5, Nem tudom, miért lettél lepontozva, tőlem ment a zöld, szerintem ez is tök hasznos és fontos infó, próbateszteken a pöttyözgetéssel én is csomószor "gondoltam meg magam", ahol valamiben nem voltam biztos, vagy túl gyorsan kattintottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!