Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha napi 20 millió liter...

Ha napi 20 millió liter üzemanyag fogy Magyarországon, abból mennyi lehet a lakossági és mennyi a céges, üzemi felhasználás?

Figyelt kérdés
Ha napi 20 millió liter üzemanyag fogy Magyarországon, abból mennyi lehet a lakossági és mennyi a céges, üzemi felhasználás?
2022. aug. 10. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nemtom
2022. aug. 10. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem többen utaznak magánszemélyként, mint céges autóként.

Ha tippelnem kéne, akkor 11-12 magánember, 8-9 pedig cég. De laikus vagyok, semmi reális rálátásom nincs ezekre az adatokra.

2022. aug. 10. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az az adat, amit esélytelen kiszámolni, megsaccolni.

Tekintve, hogy sok helyen simán kapsz tankolókártyát, vagy elszámolhatod a tankolt benzint függetlenül attól, hol "jártad le". Van ahol magánszemélyként tankolsz, de céges ügyben jársz el, és térítik egy részét, vagy az egészet km alapján. Politikusok benzinpénzéről ne is beszéljünk.

2022. aug. 10. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ezt meghatározni, de talán fele-fele.
2022. aug. 10. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#2: kamionok és buszok fogyasztása sokszorosa a magán felhasználásnak. Illetve míg egy személyautó megy napi 1,5 órát, ezek 10-12 óráznak.
2022. aug. 10. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

a repülőtéren tankoló gépóriáasok is tankolnak ám rendesen. A napi több száz induló repülő nagyjából átlagban 50ezer liter(50m3)kerozint tankol, ami szintén Battáról érkezik csövön.

Ezt is beleszámoltad? ( többi reptér elenyésző)

A dunai hajók is tankolnak, nem is keveset.

2022. aug. 10. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!