Az ilyen embernek adnátok még egy esélyt vagy sem?
Városi FB csoportban szinte hetente van olyan eset, hogy meghúzzák valakinek az autóját majd a tettes adatait nem hátrahagyva elmegy. Viszont sok esetben van is kamera így elő kerül a tettes.
Olyan is előfordult már, hogy a károsult felajánlotta hogy ha a poszt láttán jelentkezik az elkövető akkor rendőrség nélküli megegyezésben benne van. Sokan mondták hogy ennyire jószívűek nem lennének, ha elhagyta a helyszínt nincs második esély azonnal rendőrség.
Ti hogyan döntenétek? Adnátok második esélyt vagy ha névtelenül meglép akkor vállalja a hivatalos következményeket?
Azt is hozzátenném, a biztosítók, szervizesek keze is erősen benne van ebben.
Nekem többször meghúzták a kocsimat, hagytak elérhetőséget. Ilyen nagyon minimális fényezés sérülés. Elvittem fényezőhöz aki kompletten intézi a biztosítóval, és ilyen 150-200 ezreket kiszámláznak, ember meg néz, hogy egy minimális sérülésért egekbe szökik a biztosítása. a károkozó meglátja, legközelebb biztos nem hagy elérhetőséget senkinek.
egyrészt lehet, hogy észre sem vette a balesetet
másrészt franc sem akar rendőrségre, bíróságra járkálni meg biztosítóval bajlódni
5. Jártam én is így, de fordítva. Hátulról meglöktek. Max. 30-40 ezerre gondoltam, a kárszakértő 360 ezret hozott ki.
A károkozó szempontjából meg édes mindegy, hogy tíz forintot fizet ki a biztosító, vagy tízmilliót. Neki kettőt visszaesik a bónusza, más baja nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!