Sziasztok! Olyan GPS-t keresek, ahová betudok írni egyszerre 100-200 címet és automatikusan megtervezi az utat hogy hogyan lenne a leggyorsabb. Elkezdtem futárként dolgozni Ausztriában, ahol semmilyen utcát nem ismerek. Többiek kb fejből mennek de ennyi címmel nem tehetem meg hogy kóvályogjak. Szerintetek van ilyen térkép? Azt tudom hogy egyes futárcégek használnak ilyen alkalmazást, ahol a automatikusan megtervezi a túrát, na de azok nyilvánosok lehetnek?
2022. aug. 4. 20:36
1/9 anonim válasza:
Bármilyen térképnél tudsz pontot lerakni. Akkor látszik, hogy mi mihez esik közel.
2022. aug. 4. 20:52
2/9 anonim válasza:
Napi 200 cím? Mi vagy te, a Télapó?
2022. aug. 4. 21:04
3/9 anonim válasza:
Nincs ilyen alkalmazás.
A jobbak megtervezik előre, amint megkapják a címeket. De ehhez helyismeret kell. Ha mostanában kezdtél, fókuszálj csak a helyismeretre, és nyeld be a szívásokat. Nem fogsz túl jól teljesíteni az elején, ezt a munkáltatód is tudja.
"Azt tudom hogy egyes futárcégek használnak ilyen alkalmazást, ahol a automatikusan megtervezi a túrát, na de azok nyilvánosok lehetnek?"
Nem, ezek egyáltalán nem nyilvánosak, sőt üzleti titkok. Ahol te dolgozol, napi 100-200 cím naponta, egy helyről? Ilyenre nem is költenek, mert megoldja a futár magának, idővel.
2022. aug. 4. 21:17
4/9 anonim válasza:
"Napi 200 cím? Mi vagy te, a Télapó?"
Ételfutár.
2022. aug. 4. 21:28
5/9 A kérdező kommentje:
Postánál dolgozom. 150 cím az átlag. Annyit minimum ki kell vinni ha keresni akar az ember. :D Sajnálattal olvasom ezeket, nagyban megkönnyítette volna a helyzetem ha van külön ilyenekre alkalmazás.
2022. aug. 4. 22:02
6/9 anonim válasza:
A magyar postánál 1000 forint órabér körül járnak gyalogosan kézbesíteni.
Osztrákoknál legalább jobban megfizetik. Ilyen a popszakma.
2022. aug. 4. 22:16
7/9 anonim válasza:
Nekem az I-Go 8 , bármennyi köztespontot belehet tenni, de nem szedi sorba .
A többit már nekem kell intézni.
2022. aug. 5. 05:51
8/9 anonim válasza:
Kérdezd a Télapó rénszarvasait, a Télapó 1 éjszaka eljut minden gyerekhez, a rénszarvasai viszik, gondolom ők tudják a címeket 😁 Esetleg vegyél meg egy rénszarvast és egy szánt és akkor neked nem kell megtanulni, majd visznek. Fűtési szezonban lesz szívás, mert a kéményen keresztül kell közlekedni és feltehetően füstölögni fognak a kemények (javaslom a kéményseprő egyenruhát) 🤣
2022. aug. 5. 12:57
9/9 anonim válasza:
A sima google térkép is kezel (és sorba rak) több címet is, nem tudom egyszerre max. hányat, de talán az is segítség neked, ha legalább szakaszosan, de logikusan haladsz. Gyalog, vagy valami jármű? Mindennap más címek? Úgy értem a környék is mindig változik? Idővel biztos magadtól is tudni fogod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!