Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi alapján válasszam ki hogy...

Mi alapján válasszam ki hogy melyik autósiskolához menjek?

Figyelt kérdés
Ha van több is a városban amikről jó vélemények vannak
2022. aug. 4. 02:45
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Én azt választottam, ami a legközelebb volt. Fontosak lehetnek az árak is, van-e részletfizetési lehetőség, kedvezmények, meg hogy lehet-e mondjuk online csinálni a tanfolyamot (a kresz vizsgára így könnyebb felkészülni, illetve akkor csinálod, amikor ráérsz; tantermi oktatásnál viszont összefuthatsz az oktatókkal, így tudni fogod, ki a szimpatikus - gyakorló programot ebben az esetben is érdemes venni). Másik szempont: rendeznek-e helyben elsősegély tanfolyamot, vizsgát. Ha van valami speciális igényed, PL. automata váltós autó, az adott-e? Egyébként mindenhol ugyanazt tanítják, szóval nem kell annyit tökölni ezzel.
2022. aug. 4. 06:23
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Én is a legközelebbibe mentem, ennyi.
2022. aug. 4. 08:07
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen mindegy.
2022. aug. 4. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

azt nézd meg, hogy melyik van közel hozzád és hol kapsz előbb oktatót

a véleményekkel ne nagyon foglalkozzál, mert azok erősen szubjektívek és általában a negatív hangok a hangosabbak

2022. aug. 4. 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Melyik van közel, milyen áron, milyen gépekkel oktat, milyen a hírneve, stb.
2022. aug. 23. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!