Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol tartod a forgalmidat?

Hol tartod a forgalmidat?

Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 05:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
47%

De hogy hiteles is legyen, ne csak egy cikk alapján állítsam.

Saját CASCO-m ÁSZF-e:

"9.2. Kizárások

– ha a biztosított vagy a szerződő nem tudott hitelt érdem-

lő módon elszámolni a járműhöz tartozó összes kulccsal, a

jármű forgalmi engedélyével, illetve törzskönyvével"

[link]

2022. aug. 3. 09:00
 22/33 anonim ***** válasza:
84%

Sosem hagyom az autóban. Lopás esetén például a biztosítónál ez probléma lehet.

Pénztárcámban van, nem egy olyan vastag dolog, hogy ne férjen el...

2022. aug. 3. 09:21
 23/33 anonim ***** válasza:
79%
válltáskában
2022. aug. 3. 12:11
 24/33 anonim ***** válasza:
15%
nekem van egy csavaros végű análdugóm abba van beletekerve
2022. aug. 3. 12:49
 25/33 anonim ***** válasza:
29%
Mekkora szánalom lepontozni a kérdésre adott választ! A forgalmi az autó része és családon belül vegyesen használjuk, akkor miért kéne magamnál hordani a papírjait? Ha nem autóval megyek, akkor folyton vegyem ki a táskából, hátha valaki használni akarja távollétemben? És ha elfelejtem? Ha ellopják a táskámat vagy amiben tartom az iratokat? Hm? Ennyire nehéz elfogadni, hogy ami az autóhoz tartozik, az legyen az autóban tárolva?!
2022. aug. 3. 12:57
 26/33 anonim ***** válasza:
61%

Majd ha neadjisten ellopják az autódat benne a forgalmival, és ezért bukod a biztosítást, akkor majd a fejedet vered a falba hogy miért nem tudtad azt a 3 másodpercet rászánni hogy kivedd a táskádból, vagy épp belerakd.

3 autó van a családban. A sajátomat csak én használom, így annak a forgalmija mindig nálam van a pénztárcámban.

A másik két autó forgalmija pedig az előszobában van a slusszkulcsok mellett, így aki éppen használni akarja, az a kulcs leakasztásásval a forgalmit is a kezébe veszi.

Ugye milyen megterhelő feladat? :(

2022. aug. 3. 13:03
 27/33 anonim ***** válasza:
44%
Nincs biztosításom autólopásra, de elfogadom, ha valaki amiatt nem tartja autóban. Azt viszont továbbra sem értem, hogy én is ugyanúgy a kérdésre adtam választ, mégis elfogadhatatlannak tartjátok a lepontozások alapján, mintha valami fura leprás alak lennék. Szóval hogyan is van ez? Én fogadjam el, hogy nem mindenki az autóban tartja, de fordítva ez a reláció már ne álljon fenn?
2022. aug. 3. 13:19
 28/33 anonim ***** válasza:
A rendőrségen, mivel elvették :D
2022. aug. 3. 13:23
 29/33 A kérdező kommentje:
Ezèrt ne add oda idegeneknek....
2022. aug. 3. 13:26
 30/33 anonim ***** válasza:
62%
#27 a lepontozás is egyfajta véleménnyilvánítás, nem elfogadhatatlannak tartjuk, csak nem értünk vele egyet.
2022. aug. 3. 13:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!