Sosem hagyom az autóban. Lopás esetén például a biztosítónál ez probléma lehet.
Pénztárcámban van, nem egy olyan vastag dolog, hogy ne férjen el...
2022. aug. 3. 09:21
23/33 anonim válasza:
válltáskában
2022. aug. 3. 12:11
24/33 anonim válasza:
nekem van egy csavaros végű análdugóm abba van beletekerve
2022. aug. 3. 12:49
25/33 anonim válasza:
Mekkora szánalom lepontozni a kérdésre adott választ! A forgalmi az autó része és családon belül vegyesen használjuk, akkor miért kéne magamnál hordani a papírjait? Ha nem autóval megyek, akkor folyton vegyem ki a táskából, hátha valaki használni akarja távollétemben? És ha elfelejtem? Ha ellopják a táskámat vagy amiben tartom az iratokat? Hm? Ennyire nehéz elfogadni, hogy ami az autóhoz tartozik, az legyen az autóban tárolva?!
2022. aug. 3. 12:57
26/33 anonim válasza:
Majd ha neadjisten ellopják az autódat benne a forgalmival, és ezért bukod a biztosítást, akkor majd a fejedet vered a falba hogy miért nem tudtad azt a 3 másodpercet rászánni hogy kivedd a táskádból, vagy épp belerakd.
3 autó van a családban. A sajátomat csak én használom, így annak a forgalmija mindig nálam van a pénztárcámban.
A másik két autó forgalmija pedig az előszobában van a slusszkulcsok mellett, így aki éppen használni akarja, az a kulcs leakasztásásval a forgalmit is a kezébe veszi.
Ugye milyen megterhelő feladat? :(
2022. aug. 3. 13:03
27/33 anonim válasza:
Nincs biztosításom autólopásra, de elfogadom, ha valaki amiatt nem tartja autóban. Azt viszont továbbra sem értem, hogy én is ugyanúgy a kérdésre adtam választ, mégis elfogadhatatlannak tartjátok a lepontozások alapján, mintha valami fura leprás alak lennék. Szóval hogyan is van ez? Én fogadjam el, hogy nem mindenki az autóban tartja, de fordítva ez a reláció már ne álljon fenn?
2022. aug. 3. 13:19
28/33 anonim válasza:
A rendőrségen, mivel elvették :D
2022. aug. 3. 13:23
29/33 A kérdező kommentje:
Ezèrt ne add oda idegeneknek....
2022. aug. 3. 13:26
30/33 anonim válasza:
#27 a lepontozás is egyfajta véleménnyilvánítás, nem elfogadhatatlannak tartjuk, csak nem értünk vele egyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!