Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nagy átlagban mondhatjuk,...

Nagy átlagban mondhatjuk, hogy az autósok kövérebbek, mint a biciklisek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 08:13
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nagyon egyszerű a kérdés, igen.

A többnyire biciklivel közlekedők között sokkal alacsonyabb az átlagéletkor mivel csóró diákok, egyéb fiatalok bicikliznek sokat, az idősebbek közül meg csak az aki amúgy is szeretne, közel jár dolgozni, még olyan kondiban van stb. Vagyis a fiatalok között kevésbé választás kérdése, és az elhízás aránya leginkább az életkoron múlik.

Ha meghatározod, mit jelent a "biciklis" és az "autós" pontosan, majd úgy válogatsz be embereket, hogy azonos nem, kor, egészségi állapot stb arány legyen akkor lehetne megnézni, hogy mi a különbség.

Én bicikliztem 10 évig és kövér voltam, most autóval járok és kevésbé, szóval az biztos, hogy lefogyni nem a biciklitől fogy az ember, hanem ha kevesebbet eszik. A mozgástól érdekes módon az étvágyad is emelkedik rendszerint.

2022. aug. 7. 12:11
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 elképesztő bölcsességeket hallhattunk, köszönjük szépen!
2022. aug. 8. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!