Miért néznek le minket, kamionosokat?!
Félreolvastam a topic címét. Ez a ki vezet legtöbbet, legrövidebb idő alatt?
És te a 3000 km-t, 1 nap alatt vezeted le? Vagy megállás nélkül? Vagy hogy értetted kedves kamionos? Különben elbocsájtanak? Szegény kamionos!
Kellemes karácsonyt neked is!
jó kis parázs vita alakult ki. :-)))
nos...., én nem vagyok kamionos, sem üzletkötő,...nem nézek le senkit. én az vagyok, aki baleset után megpróbálja összerakni az összetört testeket. sok mindent láttam és sok minden örökre bennem maradt. arcok, emberek, történetek.....tudom ez nem válasz a kérdésre, de talán végszónak épp megfelel, ne felejtsük el, hogy mindenkit hazavárnak a nap végén, függetlenül attól, hogy kamionos vagy biciklis, és jó lenne, ha ez eszébe jutna MINDENKINEK, aki bármilyen járművel emberek közé megy.
köszönöm a válaszadókat!
Eggyik melo sem könnyü!
Az utolso előtti válaszadónak üzenem:
köszönöm a megértést!
Minden munkában van valami nehézség,és szép oldala is!Találjuk meg a szépet!
utólag is boldog ujévet mindenkinek
Szevasz,hát ja jól keres a kamionos,csak azt nem tudja senki ,hogy mennyi ideget kell megennie ezért.
Hetekig hónapokig távol a családtól,minden nap hideg kaja,fürdés csak néha.És egy csomo felelösség,ha valamit tévedsz,jön a rendőr és ugy megbüntet,hogy már uszott is a fele fizetés...
Gondokodjatok már,mielött marhaságokat irtok...
A pedagogussal valo összehasonlitáshoz füzöm ezt hozzá-
Üdv egy kamionos
köszönöm a véleményed
a párodnak jo utat kivánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!