Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi az hogy közlekedési eljárás...

Mi az hogy közlekedési eljárás indult ellenem?

Figyelt kérdés
Ahol a lakom nem volt parkoló ezért a parkolók mellé a füves részre álltam meg, ma reggel egy fehér papír volt az ablaktörlőmnel amire az volt írva hogy :közigazgatási eljárás indult. Gondolom megbuntettek de semmilyen összeg nem volt rajta, esetleg valakivel történt hasonló szitu? Kifognak küldeni egy csekket nekem amin lesz hogy mennyit kell fizetnem vagy nekem kell őket felhivom hogy most hogyan tovább?

2022. júl. 26. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

[link]

"A zöldfelületen történő szabálytalan parkolás esetén a szabályszegést nem szabálysértési, hanem közigazgatási eljárásban vizsgálják. Ennek azért van kiemelt jelentősége, mert ezen eljárásban a fent említett megtagadási ok nem áll rendelkezésünkre, tehát főszabály szerint akkor is kötelesek vagyunk vallomást tenni, hogyha önmagunkat vagy hozzátartozónkat vádolnánk meg a szabályszegés elkövetésével."

2022. júl. 26. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Küldik azt rövidesen és megfogod tudni.
2022. júl. 26. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

közigazgatási eljárás indult..

Az eredményt (pénzbírságot) meg fogod kapni, megfelelő indoklás felvezetése mellett.

2022. júl. 26. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#1: amúgy elég szomorú, hogy nem az összes közlekedési szabalysértés és bűncselekmény "objektív felelősség".
2022. júl. 26. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!