Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsgán adatok pénzt...

Forgalmi vizsgán adatok pénzt a vizsgabiztosnak?

Figyelt kérdés
Annyi sztorit hallok róla, hogy "csak így engednek át", és mindenki adott pénzt a vizsgán. (Mármint nyilván az oktatónak, és ő intézi a vizsgabiztossal.) Ez tényleg így van? Az én oktatóm nem mondta ezt (mondjuk van még pár óránk addig), és én pedig nem tudom, hogy hozzam fel. Nyilván nem akarom azt, hogy azt mondja igen kell, és aztán zsebre rakja az egészet, de hátrányból sem akarok indulni a vizsgán emiatt, szeretnék mindenképpen átmenni, szóval inkább fizetnék. El tudnátok mesélni a tapasztalataitok erről? Hogy szokott ez menni? Köszönöm!

2022. júl. 26. 06:58
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem az oktatót, és azt mondta, vizsgabiztostol fugg, ami aznap reggel fog kiderülni. Így vittem magammal kp-t.
2023. nov. 18. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!