Ha nem sikerül a jogosítvány forgalmi vizsga másodjára sem akkor érdemes hagyni a francba az egészet?
Figyelt kérdés
Egyszer vizsgáztam csak az bukás volt sajnos. Most vettem 10 órát aztán augusztusban újra vizsga. De összesen már majdnem vettem vagy 100 órát de abból 10 nincs még levezetve. Ha az sem sikerül érdemes hagyni a francba az egészet? Igazából már teljesen anyagi csődbe tett ez a jogosítvány. Már àtkozom a napot amikor beiratkoztam de azért szeretnék mindent megtenni amit tudok, de ha nem sikerül augusztusban akkor én már nem szeretném folytatni. Nincs pénzem ebbe teljesen tönkretett, mert alapból sem voltam gazdag. Ahogy ismerem családot biztos mondanàk adnak kölcsön de én nem akarok eladósodni egy B kategóriás jogosítvány miatt. Már teljesen ki vagyok idegileg nem gondoltam hogy ennyire meg fogom szpni ezt. Én már semmiképpen nem akarom folytatni ha nem sikerül a következő sem.2022. júl. 25. 15:30
11/11 anonim válasza:
Szerintem nem szabad feladni ha már ennyi időt és pénzt áldoztál rá.
Én is 2x buktam átérzem hogy mennyire rossz érzés hogy nem sikerült de ha az 1-nél vagy 2. bukásnál feladom most nem lenne jogsim. Tipp: Nyugodtan és átgondoltan vezess (könnyű mondani ugyebár mert olyankor az embert abban a pillanatban eszi a stressz és az ideg ), illetve nem kell sietni. Gondolok én itt arra hogy parkolásnál szép lassan átgondoltan illetve forgalomban sem szabad nyomni a gázt hogy haladjunk amivel átléped a sebességhatárt, csak nyugodtan nem kötelező 50-el menni hanem 40-45-ért nem buktattak meg még senkit de persze ne tartsd fel a forgalmat.
Én sok sikert kívánok a következő vizsgádhoz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!