Ha Pest felé járok akkor érdemesebb elkerülni Pestet az M0 elkerülőn vagy inkább keresztül vágni érdemesebb?
6kor indulunk a Balatonra. Nyíregyházán lakom és mégcsak utasként voltam Pest környékén, ma azonban én fogok vezetni.
Mit tanácsoltok ilyenkor szombaton? Menjek be a belvárosba vagy hajtsak fel az M0-ás elkerülőre?
Hát ezt a kérdést te sem gondolhatod komolyan.
Szerinted melyik a gyorsabb? Az autópálya ahol 130 km/h megengedett sebességgel lehet haladni, vagy a belváros, ahol 50 a megengedett és tele van lámpával, zebrával, kereszteződésekkel, anyám kínjával.
Az M2-esről érkezve még meggondolnám, az M3-asról érkezve egyértelműen M0.
Arra figyelj, hogy Gödöllőnél térj le az M31-re, úgy sokkal rövidebb.
Ha 6-kor elindultál, akkor már valószínűleg túl vagy rajta, de sebaj.
Jelenleg a google térkép szerint 5 perc különbség van az M0 javára, cserébe az 18 km-rel hosszabb.
Szóval igazából szinte mindegy.
Én személy szerint lehet a várost választanám, hogy megtörje valami az unalmas autópályázást.
Végül keresztülvágtam Pesten, Hungária körút, Erzsébet híd, M1-M7
15 percnél többet fixen nem voltam bent Pesten, legtöbb helyen megengedettel simán tudtam haladni még Pesten belül is, szinte csak a lámpák fogtak meg.
A normális válaszokat köszönöm. Nyilván volt annyi eszem, hogy Wazet kapcsoltam, ő több útvonalat kínált.
Az M0-ásra brutális kocsisor hajtott fel ezért hagytam inkább ki végül. Majd hazafelé lehet azt használom.
M0 déli rész felejtős nappal... Mindig áll. A varoson keresztül szintén.
Legjobb ha éjszaka mész.
Én már úgy szoktam, hogy ha megyek Nagykanizsáról Szegedre, hogy elmegyek országúton Szexárd fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!