Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha Pest felé járok akkor...

Ha Pest felé járok akkor érdemesebb elkerülni Pestet az M0 elkerülőn vagy inkább keresztül vágni érdemesebb?

Figyelt kérdés

6kor indulunk a Balatonra. Nyíregyházán lakom és mégcsak utasként voltam Pest környékén, ma azonban én fogok vezetni.

Mit tanácsoltok ilyenkor szombaton? Menjek be a belvárosba vagy hajtsak fel az M0-ás elkerülőre?

2022. júl. 16. 03:25
A kérdező szavazást indított:
Vágj keresztül Pesten
Kerülj az M0-áson
8 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát ezt a kérdést te sem gondolhatod komolyan.

Szerinted melyik a gyorsabb? Az autópálya ahol 130 km/h megengedett sebességgel lehet haladni, vagy a belváros, ahol 50 a megengedett és tele van lámpával, zebrával, kereszteződésekkel, anyám kínjával.

2022. júl. 16. 05:33
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem Te vagy a legélesebb kés a fiókban, ugye?
2022. júl. 16. 07:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az M2-esről érkezve még meggondolnám, az M3-asról érkezve egyértelműen M0.

Arra figyelj, hogy Gödöllőnél térj le az M31-re, úgy sokkal rövidebb.

2022. júl. 16. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdések eldöntésére használj valós idejű navigációt. Ha nincs baleset, útépítés, egyértelműen az M31-M0 a gyorsabb. Ha van, akkor bizony lehet, hogy érdemes átvágni a városon , bár nem nagy élmény.
2022. júl. 16. 08:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha 6-kor elindultál, akkor már valószínűleg túl vagy rajta, de sebaj.

Jelenleg a google térkép szerint 5 perc különbség van az M0 javára, cserébe az 18 km-rel hosszabb.

Szóval igazából szinte mindegy.

Én személy szerint lehet a várost választanám, hogy megtörje valami az unalmas autópályázást.

[link]

2022. júl. 16. 09:00
 6/9 NTBS ***** válasza:
M0, mert nem ismered a belvárost.
2022. júl. 16. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem sikerült megnézni a google maps-en, vagy elindítani a Waze-t, akkor rutintalanul, ennyi ésszel, csak az M0
2022. júl. 16. 19:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Végül keresztülvágtam Pesten, Hungária körút, Erzsébet híd, M1-M7

15 percnél többet fixen nem voltam bent Pesten, legtöbb helyen megengedettel simán tudtam haladni még Pesten belül is, szinte csak a lámpák fogtak meg.

A normális válaszokat köszönöm. Nyilván volt annyi eszem, hogy Wazet kapcsoltam, ő több útvonalat kínált.

Az M0-ásra brutális kocsisor hajtott fel ezért hagytam inkább ki végül. Majd hazafelé lehet azt használom.

2022. júl. 16. 20:42
 9/9 anonim válasza:
50%

M0 déli rész felejtős nappal... Mindig áll. A varoson keresztül szintén.

Legjobb ha éjszaka mész.

Én már úgy szoktam, hogy ha megyek Nagykanizsáról Szegedre, hogy elmegyek országúton Szexárd fele.

2022. júl. 17. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!