Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Rosszul vagyok már ettől a...

Rosszul vagyok már ettől a vezetés oktatástól, van más is aki nagyon megbánta ezt az egész jogosítványt?

Figyelt kérdés
Végül befejezted e? Nekem már csak fél év maradt ha addig nem sikerül le vizsgázni akkor vége. De nem hiszem újra kezdeném. Egyszerűen szerintem gusztustalan ez az egész. A városban ráadásul nincs normális iskola és oktató. Csak lehuzosak és lassúak akikkel nem haladsz sehova. Más járt így?

2022. júl. 11. 10:20
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom ha egyedül vezetnék szeretném e, de ezek az autós iskolák és oktatók szerintem undorítóak
2022. júl. 11. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

En sem vootam oda erte mert frusztralt, hogy bena vagyok de vegul belejottem.

Amugy mi tart ezen fel evig? En 1 honap alatt letudtam

2022. júl. 11. 10:26
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
Mit jelent az, hogy lassúak? Ha te nem tanulsz meg vezetni, akkor ők a lassúak? Inkább te vagy ügyetlen!
2022. júl. 11. 10:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Nincs olyan oktató aki heti kétszer képes lenne fogadni. Ezért nem haladok sehova. Mondjuk a korona is közrejátszott de az oktatók se érnek itt semmit. Ez sajnos nem Budapest. Már bánom hogy nem mentem fel pestre pár hónapra mert ott valóban le lehet tolni a jogsit annyi idő alatt
2022. júl. 11. 10:39
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

Ha beletettél ennyi energiát akkor csináld végig.

Igen, sok a rossz oktató, sőt vezetni se úgy fogsz ahogy az autóssuliban, de ez van, túl kell rajta tenned magadat.

2022. júl. 11. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nagyon nehezen ment, mert agyon stresszeltem magam minden órán. Nem ordibálós, lehúzós oktatóm volt, de egyszerűen nem passzoltunk össze. Sokszor megfordult a fejemben, hogy abbahagyom, de valahogy mégiscsak végig csináltam. Vezetni nem szeretek azóta sem, de elboldogulok, ha menni kell valahová, és egyedül teljesen más vezetni egyébként.
2022. júl. 11. 10:40
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Ha egész életedben tömegközlekedésre akarsz hagyatkozni, akkor hagyd cask abba nyugodtan
2022. júl. 11. 10:47
 8/10 anonim válasza:
Nekem az első oktatóm nem volt hozzám passzoló - kiabált, engem pedig lestresszelt, meg is buktam. Utána oktatót váltottam, vele jó volt, de annyi rossz emlékem volt, hogy feszült voltam, szintén buktam. Többször volt sírógörcsöm, hogy erre nem vagyok képes és nem érdekel, de szerencsére kitartottam. Nekem nem volt vissza 1 hónapom, hogy lejárjon a 2 évem, amikor végül letettem a jogsit. Életem legjobb döntése volt, hogy megcsináltam, imádok vezetni, el sem tudom képzelni már az életemet enélkül. Igen, vannak nehézségek, mindenki máshogy kezeli, de hidd el, megéri, később pedig ahogy jön a rutin, az élmény is egyre nagyobb lesz. A praktikumról pedig nem is beszélve. Nagy levegő, menni fog, kitartás! :)
2022. júl. 11. 11:09
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Utáltam az egészet, az órákat, a vezetést, az oktatót 🤪😁 de nem adtam fel, megcsináltam, és örülök neki így utólag. Nagyon jó és kényelmes sok mindent autóval elintézni. És szeretek is vezetni.
2022. júl. 11. 11:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Először is a két év miatt írj egy levelet a Közlekedési Alkalmassági- és Vizsgaközpontnak, mert ha a Covid bekavart, lehet, hogy adnak egy fél év haladékot. Ez nem a jófejségükön múlik, törvény van rá, kérdezz rá, hogy nálad is ez-e a helyzet.

Amúgy én is utáltam, az egész folyamat 2 és fél év volt (nekem járt a haladék), volt, hogy sírtam órák előtt és után is, de nagyon örülök, hogy nem adtam fel, és meglett végül a jogsi.

2022. júl. 11. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!