A 90-es években volt valamilyen meghatározó autóillatosító trend?
Figyelt kérdés
Kisgyerek koromban az első generációs Puntóból volt egy használt autónk, aminek belül volt egy semmivel össze nem téveszthető illata, csak arra nem emlékszem, hogy mi volt ez az illat. Ha újra érezném egyből ráismernék. :)2022. júl. 10. 21:45
1/5 anonim válasza:
Volt, több ismerősömnek is volt egy bizonyos illatú illatosító a pár éves F Astrában. De azt már rég nem tudom hogy milyen fajta volt.
2/5 anonim válasza:
Volt, az a bizonyos édeskés émelygős "taxi illat". Vanilia, Pina Colada, ilyen nevű Wunderbaumokkal voltak teleaggatva a "menő" autók.
3/5 anonim válasza:
Wunderbaum. Gyerekkoromban is rosszul voltam a szagától, ahogy a mai löttyös "illatosítók" is fullasztóak. Sosem értettem minek ilyen a kocsiba, néha ki kell takaritani, meg nem kell beleborítani az olajoshalat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. júl. 12. 06:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!