Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mire számíthatok?

Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Sikerült megállnom az autómmal megállni tilos táblával kijelölt helyen. A fák teljesen eltakarták a táblát, de nem lényeg..

Hagytak a szélvédön egy papírt, miszerint rendszám alapján feljelentenek és a hátuljára írtak egy üzenetet tollal, hogy még aznap fáradjak be a rendőrségre. Nem mentem.

Volt e már valaki hasonló helyzetben? Mire számithatok?

Mindig nagyon óvatosan megválogattam hova parkolok, nem direkt volt most sem, de hajnali 5 óra volt és tényleg rálóg a fa a táblára, illetve ismerős se vagyok a környéken.

2022. júl. 9. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyen cetlikkel ne foglalkozz, szinte biztos, hogy a rendőrség is leszarja majd. Esetleg kipostáznak egy büntetést, mondjuk azt nem tudom, most épp mennyi jár érte.
2022. júl. 10. 00:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valaki szórakozott.
2022. júl. 10. 06:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos rajta volt a rendőrség pecsétje, nem csak egy sima cetli volt.
2022. júl. 10. 07:43
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 A rendőrség nem hagy cetliket pecséttel sem, esetleg egy rendőr szórakozott, hogy inkább menj onnan ne kelljen büntetni. Ha valóban megbüntettek majd postán kapod a levelet.
2022. júl. 10. 08:00
 5/8 anonim ***** válasza:
cool story bro
2022. júl. 10. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha megvan a nyilvántartásukban az üzembentartó telefonszáma, akkor a szabálysértési előadó fel fogja hívni, és egyeztet időpontot.

Ha nincs meg a telefonszám, akkor levélben értesítik.

Az üzembentartónak nyilatkoznia kell, hogy ki vezette az autót, mert a megállni tilos nem objektív felelősség.

2022. júl. 10. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:

a helyszínt le kell fényképezni, úgy, hogy látszódjon a szabálytalanul kihelyezett tábla, mert ezzel tudsz védekezni. Van némi esélyed, hogy elfogadják, bár lehet bíróságig kell menni hozzá.

Egyébként szabálytalan parkolásért kapsz büntetést

2022. júl. 10. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Am èn kivàrnèk a helyedben. Ha nincs rajta időpont, mikor kell bemenni, akkor jelentkezni fognak, a tulajnàl. Ha nem te vagy az, szólj neki, mert nincs meglepi. Egyèpkènt FALS levèlnek tűnik. Aposomnak csekket hagytak (kanyarban parkolt szabàlytalanul)
2022. júl. 10. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!