Ma akkor kiadták az utolsó 3 betű 3 szám rendszámot. Mi lehetett az?
Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 16:01
2/7 anonim válasza:
Ki mondta, hogy ma adják ki az utolsót? Szó sincs róla. Ma kezdik kiadni az új szisztéma szerinti rendszámokat, de ettől mèg maradtak régiek is felhasználatlanul, amiket párhuzamosan az újakkal kiadnak lassan.
3/7 A kérdező kommentje:
2es. Július 1.-től nem adnak ki több 3 betű 3 számos táblákat.
A kiadottak érvénybe maradnak, de újként csak 4 betű 3 számos lesz.
2022. jún. 30. 16:26
5/7 A kérdező kommentje:
2es amit csak lehet, mindent rosszul tud.
Ma még nem adtak ki, egyetlen új formátumút sem.
2022. jún. 30. 16:36
6/7 anonim válasza:
Azt hittem akkor jön az új, ha eléri a ZZZ-999 rendszámot :D
7/7 x0 válasza:
Én azt nem értem, miért nem használják fel a már nem használt, megszűnt rendszámokat: kivonták a forgalomból, külföldre vitték, stb. Nem tudom hány rendszámos jármű van az országban, de szerintem még a 2 betű + 4 szám kombináció is bírná ha a megszűnőket újra felhasználnák. Úgy gondoltam csak ezért nem írok ki új kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!