Van olyan lehetőség, ami GPS koordináta alapján megmutatja, milyen cím koordinátája?
Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 19:31
1/9 anonim válasza:
Te érted, mit szeretnél kérdezni?
Lehet, hogy egyedül vagy vele.
3/9 anonim válasza:
Igen. Pl. ha 45.890124673 114.765921 a koordináta, akkor megmutatja, hogy 45.890124673 114.765921
6/9 anonim válasza:
Szerintem azt akarta kérdezni, hogy egy adott koordinátához milyen postacím tartozik.
Első körben a google térkép jó lehet erre. De lehet bővebben ki kellene fejtened, hogy mégis mit szeretnél pontosan.
7/9 Jules2 válasza:
Ne piszkáljátok! A kérdés teljesen korrekt, csak el kell olvasnotok rendesen! A kérdés arra vonatkozik, hogy ismertek-e olyan alkalmazást a telefonotokra, ami ha bepötyögsz egy koordinátát, akkor az megmondja, hogy ott egy halászcsárda, autóbontó, vizesárok, vagy épp magánlakás található, az általunk használt elnevezéssel, akár postacímmel együtt ...
8/9 anonim válasza:
Van. Reverse geocoding-nak hívják, így keress rá.
9/9 A kérdező kommentje:
6/8, 7/8, 8/8 nagyon szépen köszönöm! Nem sikerült elég értelmesen megírni a kérdést. De ezt szerettem volna tudni, amire Tőletek meg is kaptam a korrekt vàlaszt.
Köszönöm!
2022. jún. 23. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!