Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Segéd motoros jogosítvány...

Segéd motoros jogosítvány megéri 30 évesen ha valakinek csak erre van szüksége meg csak erre van pénze, szégyen?

Figyelt kérdés
Szóval ha úgyse birnek autót venni meg nem is akarok jogosítvány 800 ezerért mert hallottam milyen lehúzások mennek akkor szégyen beállítani 30 évesen segéd motoros tanfolyamra?

2022. jún. 15. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Az a szégyen, hogy 30 évesen nem vagy képes önállóan eldönteni egy ilyen egyszerű kérdést. Elvileg felnőtt ember vagy 12+ éve.

Vagy most csak egy kérdésbe bújtatott provokáció akar lenni az egész történet?

Mert akkor ok.

2022. jún. 15. 15:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen. Ha csak erre van szükséged csinálni csak ezt meg. Ennyi.
2022. jún. 15. 17:32
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Ennyire kretén kérdést felnőtt ember, hogy képes kiírni?

Pont egyszinten leszel a 14 évesekkel, jó lesz az neked.

2022. jún. 15. 20:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

800 ezer? Akkor az unokám valami zseni csoportba járt, mert töredékébe került nekik. Az a kivétel sem ért el közel sem ennyi pénzt, akinek az elméleti vizsga harmadszorra sikerült, és még a megfelelő irányba sem tudta kapcsolni az irányjelzőt; ugyanis idejekorán feladta.

Azért nem regisztráltam a facebookra, mert nem akartam elbutulni. Viszont van, aki hitelesnek tekint mindent, ami ott van.

Te dolgod, ha szégyelled magad. De 30 évesen azon aggódni, hogy mások mit szólnak? Mint a tinik itt, a Gy. k.-n. Gáz, ha pulóverben leszek reggel, mert fázós vagyok? Miért mindenki engem néz mindenütt? Miért nevetett hangosan egy férfi, aki mögöttem jött?

És mik lesznek a soron következő kérdéseid? Vajon kinevetnek, ha … márkájú robogót fogok venni? Vajon kinevetnek, ha … színű robogóval fogok járni?

Nőj már fel! Ha netán valakinek nem tetszik, hogy odajársz, az, nyalja ki!

2022. jún. 16. 00:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki és legalább felügyelet, segítség mellett meg is tanulod vezetni. B-n ugyanis egy percet sem fogsz kismotorral gyakorolni, azt majd kezdheted magadtól a vizsga után. Ami nem valami jó, ha te valóban kismotorozni akarsz, nem autózni.

Bár ha téged a motorozás érdekel, szerintem elgondolkodhatnál egy kicsit nagyobb kategórián is és attól még nem kell csilliárd lóerős gépet venni majd.

2022. jún. 16. 11:50
 16/16 anonim válasza:

én is még csak segédmotoros jogsit csináltam meg de én 42 évesen.

Sosem mentem kocsival, nem kellett soha semmire.

Robogóztam 12 000 km-t aztán úgy döntöttem kell egy kicsit nagyobb motor, megcsináltam A2 motor kategóriát, hogy tudjak kicsit nagyobb motorral menni, de így is csak azt tartottam szem előtt hogy minimális legyen a fenntartási költsége, szóval egy 150 ccm-is motor vettem, 2.5 literes fogyasztással.

Autós jogsim azóta sincs.

2023. ápr. 27. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!