Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Létezik quad használatához...

Létezik quad használatához valahol oktatás felnőtteknek?

Figyelt kérdés
Egy szigetre megyunk nyaralni es szeretnenk quadot berelni,olvastam sokaktol,hogy nagyon veszelyes es rengeteg a baleset vele ezert gondoltam elotte vennek par orat Magyaroszagon ,hogy kell vele biztonsagosan kozlekedni,emelkedon vagy lejton menni,kanyarodni stb. De google keresoben semmit nem talaltam maximum gyerekeknek oktatast.
2022. jún. 15. 10:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kismotorral tudsz, tudsz ezzel is.
2022. jún. 15. 10:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Sosem vezettem kismotort es az nekem veszélyesebbnek tunik mint a quad. Igy mindenkeppen quad szeretnek,bar nem tunik bonyolult ak,de annyian irtak,hogy baleset van belole,hogy inkbb felkeszulnek egy picit ra.
2022. jún. 15. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem biztonságosabb, mint a kismotor, mivel 4 kerekű. Nem kell vele eszetlenkedni és akkor nincs baleset. Ha én nőként tudtam vezetni, miután megmutatták hol a gáz, hol a fék, akkor másnak se lesz gondja vele :D
2022. jún. 15. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha értelmes sebességgel mész normális úton, akkor nem lesz baj.
2022. jún. 15. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!