Létezik quad használatához valahol oktatás felnőtteknek?
Figyelt kérdés
Egy szigetre megyunk nyaralni es szeretnenk quadot berelni,olvastam sokaktol,hogy nagyon veszelyes es rengeteg a baleset vele ezert gondoltam elotte vennek par orat Magyaroszagon ,hogy kell vele biztonsagosan kozlekedni,emelkedon vagy lejton menni,kanyarodni stb. De google keresoben semmit nem talaltam maximum gyerekeknek oktatast.2022. jún. 15. 10:04
1/4 anonim válasza:
Ha kismotorral tudsz, tudsz ezzel is.
2/4 A kérdező kommentje:
Sosem vezettem kismotort es az nekem veszélyesebbnek tunik mint a quad. Igy mindenkeppen quad szeretnek,bar nem tunik bonyolult ak,de annyian irtak,hogy baleset van belole,hogy inkbb felkeszulnek egy picit ra.
2022. jún. 15. 11:07
3/4 anonim válasza:
Szerintem biztonságosabb, mint a kismotor, mivel 4 kerekű. Nem kell vele eszetlenkedni és akkor nincs baleset. Ha én nőként tudtam vezetni, miután megmutatták hol a gáz, hol a fék, akkor másnak se lesz gondja vele :D
4/4 anonim válasza:
Ha értelmes sebességgel mész normális úton, akkor nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!