Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Beiratkozzak autósiskolába?

Beiratkozzak autósiskolába?

Figyelt kérdés

Egyre többször azt gondolom, hogy milyen jó lenne már jogosítvány, jó lenne vezetni. Ami miatt eddig nem mentem el az az, hogy hiszek egy olyan jövőben, amiben nem a rendkívül káros egyéni közlekedést választják többségben az emberek, hanem a közösségi közlekedést. Ráadásul vasútrajongó is vagyok.

Vidéken élek, tehát nem arra használnám a kocsit, hogy a sarki boltba is azzal menjek a városban.

20/F

2022. máj. 28. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Hát bástya ezt te érzed, hogy mire vágysz valójában. Én már 14 évesen vezettem meg motoroztam mert hajthatatlan vágyat éreztem. (persze már meg van a jogsim régóta.) Ha egy kicsi vágy is van benned hogy vezethess, akkor miért ne?
2022. máj. 28. 23:02
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Nem gáz ha eggyel kevesebb autó lesz az utakon…
2022. máj. 28. 23:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha megengedheted magadnak, akkor szerezd meg. Sose lehet tudni, mikor kell. Ha olyan munkahelyen dolgozol, lehet, tetszeni is fog a munkáltatónak...
2022. máj. 29. 05:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerezd meg, ha szulok lebetegednek nagyon nagy segitseg lesz
2022. máj. 29. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A rendkívül káros egyéni közlekedés nélkül nem jutsz el faluból városba. Hidd el, akinek nem muszáj, az nem autózik mindenhová. Jó dolog a jogsi, főleg ha szar a közlekedés vidéken.

Közösségi közlekedésen mit értesz? Hogy közösen használnak egy autót? Ááá, az még családon belül is gázos, kinél mi romlik el, ki nyúzza le, mennyit tankolt meg ilyenek. Én be nem ülnék más autójába, az zicher.

2022. máj. 29. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja és igen, hogy a kérdésre is válaszoljak, legyen csak jogsid, sztem jó dolog új ismereteket szerezni.
2022. máj. 29. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekel a környezetvédelem, de szerintem nem attól tart itt a világ, hogy XY Mucsaröcsögéről saját autóval utazik be a megyeszékhelyre. Sokkal inkább a gyárak miatt, akik nem váltanak környezetbarátabb megoldásra, mert csökkentené a profitot esetleg.

Szerintem legyen jogsid, mindenképp hasznos, főleg ha mondjuk beteg valaki a családban.

2022. máj. 29. 21:56
 8/10 anonim válasza:
50%
Elektromos autó is létezik.
2022. jún. 13. 08:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát létezik, ha van rá pénzed. Nálunk, kisvárosban nem sok helyen lehet tölteni, máshol gondolom még ennyire sem.
2022. jún. 16. 07:31
 10/10 anonim válasza:
Ez igaz, de a buszok is gázolajjal mennek. Ami elvileg (legalábbis most ezt találták ki) még károsabb a benzinnél.
2022. jún. 21. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!