Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha megszűnik a benzinárstop,...

Ha megszűnik a benzinárstop, végre kevesebb autó lesz az utakon?

Figyelt kérdés
Úgy látom túl olcsó a benzin, mert rengeteg gyökér ember ül autóba. Enyhíthet ezen a problémán ha az üzemanyagok árát drasztikusan megemelnék?

2022. máj. 28. 16:46
A kérdező szavazást indított:
Csökken a probléma
Nem befolyásolja érdemben
Csak egy durva áremelés hoz érdemi javulást
18 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. máj. 28. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nemtudom, te leteszed az autót majd? Jah... Hogy most sem autóval közlekedsz... Ki hitte volna?!

Neked amúgy mit árt az a "sok gyökér" aki autóval közlekedik? Mi a probléma, amiről beszélsz?

A környezetszennyezés? Akkor azt mondjad, de úgylátom téged nem ez zavar, csak akkor kíváncsi lennék hogy mi? A sok gyökér? Esetleg az irigység hajt?

2022. máj. 28. 17:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Környezetszennyezés, zajszennyezés, dugók, sok ideges sofőr az utakon, köztük én is mert idegesítő a tömegnyomor

Ez a probléma

2022. máj. 28. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy a most autózók közül kevesebben fogják tudni megfizetni a drágább üzemanyagokat, de mindig lesznek friss jogsisok, akikkel nő az autósok létszáma. Szerintem jelentős csökkenés nem várható.
2022. máj. 28. 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

100 éve ez a helyzet a városokban. "Környezetszennyezés, zajszennyezés, dugók, sok ideges sofőr az utakon, köztük én is mert idegesítő a tömegnyomor" - a városi élet része. Nem tetszik el lehet költözni vidékre.

Igen, a te problémádon enyhítene az áremelkedés. A több ezer vállalkozás óriási gondban lenne, ha egyik napról a másikra eltűnik a munka miatt ingázó munkavállaló.

2022. máj. 29. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz kevesebb. Autot 2 dolog miatt használnak az emberek

1.egész egyszerűen KELL a mindennapi élethez,nagybevásárláshoz, vinni kell a gyereket stb… ez a réteg is kifogja fizetni a drágább üzemanyagot

2.vannak olyan emberek akik semmi esetre se ülnének bkv-ra, egyszerűen a autó kényelmesebb és ezért hajlandóak

Bármit megadni.

Hogy a konkluziod megvalosuljon, ide ilyen 4000-5000 forintos benzin ár kene,talán akkor csökkenne a kereslet is. Ilyen árak meg nem lesznek egyhamar.

2022. jún. 2. 17:31
 7/10 A kérdező kommentje:

"Hogy a konkluziod megvalosuljon, ide ilyen 4000-5000 forintos benzin ár kene,talán akkor csökkenne a kereslet is."

El fog jönni az is

Szerintem nem is olyannyira soká

Az lesz a baj hogy akkor minden drágább lesz, nem csak az üzemanyag. És persze én sem fogom tudni kiélvezni már annak előnyeit, nem vagyok olyan gazdag sem

2022. jún. 2. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha Te autózol az jó, mindenki más lehetőleg ne üljön autóba... Lehet hogy azért vannak dugók, mert mindenki aki részese, ugyanúgy gondolkodik mint Te... Valamelyest szerintem az árak drasztikus emelkedésével csökkenik az általános autóhasználat, de aki munkába, gyerekért oviba-iskolába jár vele az ezután is használja az autóját, no meg egyszerűen több évtizede sulykolja belénk a fogyasztói társadalom, hogy vegyél autót hitelre. Aki megveszi a drága autót, az nem azért veszi általában, hogy csak álljon az autó ő meg tömegközlekedjen.... Aki függő dohányos, az akkor is megveszi a cigit ha drágul, legfeljebb másra költ kevesebbet. Az autózás is ilyen.
2022. jún. 4. 03:21
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Mondhat bármit a sok sértett autós: 2008 után bizony érezhetően kevesebb autó volt az utakon, így egy gazdasági összeomlás után most is kevesebb lesz.
2022. jún. 4. 07:27
 10/10 A kérdező kommentje:

"de aki munkába, gyerekért oviba-iskolába jár vele az ezután is használja az autóját"

Pont itt van a baj

Én munkába járáshoz is használhatnám, de meg tudom oldani másképp is, és ha nem muszáj nem megyek autóval/motorral.

Én inkább motorozni szeretek mondjuk.

Más meg a kölkét is autóval hordja akkor is ha az óvoda egy sarokkal arrébb van. Itt kezdődik az egész probléma, az autó státuszszimbólum

A sok barom akkor is autóval fog menni ha nem lesz mit ennie már

Hogy dögölnének inkabb éhen!

2022. jún. 4. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!