Ha megszűnik a benzinárstop, végre kevesebb autó lesz az utakon?
Nemtudom, te leteszed az autót majd? Jah... Hogy most sem autóval közlekedsz... Ki hitte volna?!
Neked amúgy mit árt az a "sok gyökér" aki autóval közlekedik? Mi a probléma, amiről beszélsz?
A környezetszennyezés? Akkor azt mondjad, de úgylátom téged nem ez zavar, csak akkor kíváncsi lennék hogy mi? A sok gyökér? Esetleg az irigység hajt?
Környezetszennyezés, zajszennyezés, dugók, sok ideges sofőr az utakon, köztük én is mert idegesítő a tömegnyomor
Ez a probléma
100 éve ez a helyzet a városokban. "Környezetszennyezés, zajszennyezés, dugók, sok ideges sofőr az utakon, köztük én is mert idegesítő a tömegnyomor" - a városi élet része. Nem tetszik el lehet költözni vidékre.
Igen, a te problémádon enyhítene az áremelkedés. A több ezer vállalkozás óriási gondban lenne, ha egyik napról a másikra eltűnik a munka miatt ingázó munkavállaló.
Nem lesz kevesebb. Autot 2 dolog miatt használnak az emberek
1.egész egyszerűen KELL a mindennapi élethez,nagybevásárláshoz, vinni kell a gyereket stb… ez a réteg is kifogja fizetni a drágább üzemanyagot
2.vannak olyan emberek akik semmi esetre se ülnének bkv-ra, egyszerűen a autó kényelmesebb és ezért hajlandóak
Bármit megadni.
Hogy a konkluziod megvalosuljon, ide ilyen 4000-5000 forintos benzin ár kene,talán akkor csökkenne a kereslet is. Ilyen árak meg nem lesznek egyhamar.
"Hogy a konkluziod megvalosuljon, ide ilyen 4000-5000 forintos benzin ár kene,talán akkor csökkenne a kereslet is."
El fog jönni az is
Szerintem nem is olyannyira soká
Az lesz a baj hogy akkor minden drágább lesz, nem csak az üzemanyag. És persze én sem fogom tudni kiélvezni már annak előnyeit, nem vagyok olyan gazdag sem
"de aki munkába, gyerekért oviba-iskolába jár vele az ezután is használja az autóját"
Pont itt van a baj
Én munkába járáshoz is használhatnám, de meg tudom oldani másképp is, és ha nem muszáj nem megyek autóval/motorral.
Én inkább motorozni szeretek mondjuk.
Más meg a kölkét is autóval hordja akkor is ha az óvoda egy sarokkal arrébb van. Itt kezdődik az egész probléma, az autó státuszszimbólum
A sok barom akkor is autóval fog menni ha nem lesz mit ennie már
Hogy dögölnének inkabb éhen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!