Mezőkövesd és Szerencs között az autó út az ingyenes?
Egy rövidebb távon van autóút és én rámentem mert a gps arra vezetett.
Nem emlékszem olyan táblára ami útdíjfizetési kötelezettségre utalt volna.
Vagy lehet volt csak pont nem láttam?
Jobb lenne ha idemásolnád a útitervedet mert Mezökövesd és Szerencs között nincs közvetlen útkapcsolat.
Nem világos milyen útvonalra gondolsz ( lehet részben fizetős is eljutni )
Autópálya kivételével ingyenes mind.
Mezőkövesdnél a régi 3-ason menj, majd Miskolc déli részénél van egy ingyenes autópálya szakasz, amivel ki lehet a várost kerülni, arra felmehetsz (ha nem akarod keresztül szenvedni magad Miskolcon), majd a Miskolc-Keletnél lejössz róla, 3-as út egy rövid szakaszon, majd a 37-esen Szerencsig.
Ha felhajtottál az M3as autópályára ezen a szakaszon KÍVÜL: Miskolc-dél és Miskolc-észak csomópontok közötti szakasza - akkor fogsz értesítést kapni.
Ha nem így volt és nem jártál az M3 közelében akkor nincs miért aggódnod.
#4-es vagyok, most nézem, hogy a kérdező már megtette az utat, ebben az esetben a fenti válaszom semmis.
Szóval ha autópályán jártál volna, azt feltételezem felismerted volna. Azon kívül meg minden más út ingyenes.
Megnéztem, mostani indulással a Waze optimális útvonala felvisz az M30-asra, viszont olyan szakaszon (24-es és 30-as km között), ami díjmentes. A másik két útvonal nem érint fizetős útszakaszt.
Szerintem neked is ezt dobta fel, úgyhogy jó eséllyel nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!