Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mezőkövesd és Szerencs között...

Mezőkövesd és Szerencs között az autó út az ingyenes?

Figyelt kérdés

Egy rövidebb távon van autóút és én rámentem mert a gps arra vezetett.

Nem emlékszem olyan táblára ami útdíjfizetési kötelezettségre utalt volna.

Vagy lehet volt csak pont nem láttam?

2022. máj. 22. 16:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Jobb lenne ha idemásolnád a útitervedet mert Mezökövesd és Szerencs között nincs közvetlen útkapcsolat.

Nem világos milyen útvonalra gondolsz ( lehet részben fizetős is eljutni )

2022. máj. 22. 16:51
 2/11 anonim ***** válasza:
*lehet részben fizetős úton is eljutni Mezőkövesdről Szerencsre.
2022. máj. 22. 16:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom kimásolni mert a Waze alkalmazással mentem. Jelzett a Waze egy kompot is, de azt nem láttam sehol
2022. máj. 22. 16:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Autópálya kivételével ingyenes mind.

Mezőkövesdnél a régi 3-ason menj, majd Miskolc déli részénél van egy ingyenes autópálya szakasz, amivel ki lehet a várost kerülni, arra felmehetsz (ha nem akarod keresztül szenvedni magad Miskolcon), majd a Miskolc-Keletnél lejössz róla, 3-as út egy rövid szakaszon, majd a 37-esen Szerencsig.

2022. máj. 22. 17:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha felhajtottál az M3as autópályára ezen a szakaszon KÍVÜL: Miskolc-dél és Miskolc-észak csomópontok közötti szakasza - akkor fogsz értesítést kapni.

Ha nem így volt és nem jártál az M3 közelében akkor nincs miért aggódnod.

2022. máj. 22. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok, most nézem, hogy a kérdező már megtette az utat, ebben az esetben a fenti válaszom semmis.

Szóval ha autópályán jártál volna, azt feltételezem felismerted volna. Azon kívül meg minden más út ingyenes.

2022. máj. 22. 17:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Megnéztem, mostani indulással a Waze optimális útvonala felvisz az M30-asra, viszont olyan szakaszon (24-es és 30-as km között), ami díjmentes. A másik két útvonal nem érint fizetős útszakaszt.

Szerintem neked is ezt dobta fel, úgyhogy jó eséllyel nem kell aggódnod.

2022. máj. 22. 17:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, a 3 as számú főút ingyenes.
2022. máj. 22. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a 3 as főúton szoktam menni Ónod - Bőcs felé kerülöm Miskolcot, utána már a 37es megy végig. Az m3 as az már fizetős, és van rendszámfelismerős kamera minden fel, és lehajtónál. Ha felmentél az m3 as ra miskolcnál, akkor majd értesíteni fognak hogy menyit kell fizetned.
2022. máj. 22. 17:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Még nem jött semmi olyan levél hogy megbüntettek volna. Gondolom ha eddig nem jött akkor már nem is fog
2022. máj. 27. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!