Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 4 nap múlva lesz a b kategóriá...

4 nap múlva lesz a b kategóriás forgalmi vizsgám és nagyon izgulok!Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Szerdán fogok vizsgázni forgalmi vezetésből de mióta 2 hete megtudtam hogy ezen a napon lesz a vizsga azóta csak ez jár a fejembe és nagyon rástresszeltem.A héten volt meg a 30.órám és az oktató tanácsára még ezen felül vettem 4 órát.Az sem segít,hogy az oktatóm folyamatosan kiabál velem és minden alkalommal közli velem hogy nem megy a vezetés és úgysem fog sikerülni a vizsga.Ez nyilván rosszul esik,de én is érzem és tudom hogy nem megy még úgy a vezetés hogy a vizsga elsőre sikeres legyen.1 óra 40 percet szoktam vezetni és kb minden 10.percbe kell szólnia az oktatómnak amiatt hogy hibáztam.Nagyon flegma stílusban teszi ezt,de most nem őt akarom szidni,csak tanácsokat szeretnék kérni tőletek,hogy mivel tudnám megnyugtatni magam,de tapasztalatokat is szívesen meghallgatnék!Köszönöm!

17/F

2022. máj. 28. 16:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4-es 7-es voltam. Szűk utcában volt az kereszteződésnél egy 1,5-2 m hosszú záróvonal, a vb állítása szerint rámentem, amikor előztem a kerékpárost, olyan 99%, hogy átértem, amennyire emlékszem… na mindegy. Sok sikert, kedves kérdező, és neked is, 10-es! Ez egy ilyen játék… Legközelebbi időpontom kb 2 hét…
2022. jún. 3. 14:55
 12/17 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Fura egy oktatód van amúgy. Minek küld el vizsgára, ha ő is úgy látja, hogy nem megy? Nagyon kevés embernek elég a minimális 30 óra, egy normális oktató nem küld azonnal vizsgázni, csak amikor úgy látja, hogy van esélyed.

Egyébként sok sikert, menni fog ez, még fiatal vagy, ilyenkor könnyen alakulnak ki új képességek. Én húsz évvel vagyok nálad idősebb, életem nagy hibája, hogy eddig nem tanultam meg vezetni, most kínlódok vele rendesen.

2022. jún. 3. 15:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne dőlj a kardodba, a többség nem megy át elsőre. Ellenben a jobbkezest benézni veszélyes dolog, jogos a bukás, okkal jelezte az oktató is. Ezt nem csesztetésnek mondom, hanem azért, hogy ne igazságtalanságot kiálts, hanem gondolj arra, hogy ezt most jó eséllyel egy életre megjegyezted és sokkal jobban fogsz figyelni rá a jövőben. Minden rosszban van valami jó, most már tudod, milyen egy vizsga, lehet, a következő előtt sokkal nyugodtabb leszel, mert nem ismeretlen a szituáció.
2022. jún. 4. 19:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok: Voltatok azóta? Én 2 hete másodjára sikeres forgalmi vizsgát tettem:) A lényeg, hogy nem szabad feladni, ügyesek lesztek! Szurkolok! Írjátok majd meg, hogy ment.
2022. jún. 29. 19:35
 15/17 anonim ***** válasza:
10-es és 12-es vagyok. A héten sikerült! :) Második nekifutásra. Még nem kaptam a kezembe a jogsit, de nagyon várom, hogy végre vezethessek. Szorítok mindenkinek!
2022. jún. 29. 21:50
 16/17 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: Gratulálok!!:) Megy ez!
2022. jún. 30. 20:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Nincs azzal baj, ha valaki megbukik, de azért az már túlzás amit az utolsó írt...

"egyetlen emberrel beszéltem, aki elsőre átment, az ő saját bevallása szerint is hiba volt, azóta se tud normálisan vezetni."

Persze, semmi gond azzal, ha valaki ezzel nyugtatgatja magát, de akkor legalább ne terjessze a hülyeséget.

Én elsőre átmentem és láss csodát, tudok vezetni. Azért mentem át, mert betartottam minden szabályt és tudtam kezelni az autót. Aki megbukik, az vagy pechére nem tartott be valamilyen szabályt, vagy nem tudta kezelni az autót.🤷‍♂️

Jó dolog tanulni a hibáinkból, de nehogymá' azt mondjad, hogy erre csak vizsgán van alkalmad. "Mer' aki vizsgán nem hibázott és bukott meg, az azóta se tud vezetni"

És amúgymeg nem azé' de elsőre lett meg a B, az A1 és a C kategóriás jogsim is, oszt még vezetni is tudok.🤷‍♂️😎

19/f

2022. jún. 30. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!