Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy a Giro...

Normális dolog, hogy a Giro miatt tökönrúgják a nyugati, Bajcsy környékét?

Figyelt kérdés
Én vagyok túl öreg és túlreagálom, hogy emiatt szépen lekestem a járatomat? Allnak az autók a Margit hidig.

2022. máj. 6. 11:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%

Alapból nem normális, hogy százmilliókat költünk közpénzből egy fidessszfelszopó rendevényre.

Az mondjuk normális lenne, ha ezt a pént arra költenénk, hogy kevesebbet autózzanak a magyarok. Már maga a tájékoztatás is megérné, hogy ülj át k9öcsög a közösségi közlekedésre.

2022. máj. 6. 11:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Vegyenek inkább lélegeztetőgépet. :-)
2022. máj. 6. 11:23
 3/13 A kérdező kommentje:
A közösségi közlekedésen ültem :) olyan cumi van a Bajcsi felé, hogy nincsenek szavak
2022. máj. 6. 11:24
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Budapest az ország kulturális központja, természetes, hogy a belvárosára számos politikai, sportrendezvény, felvonulás, gyűlés stb. igényt tart időnként.

Aki ezt nem tudja elfogadni, annak azt javaslom, kezdje el nézegetni az eladó ingatlanokat Révleányváron, Rozsályon vagy épp Nagyszékelyen, ezeken a helyeken még soha nem tapasztaltam semmilyen közlekedési fennforgást.

2022. máj. 6. 11:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Persze, tök megértem, semmi gond, legközelebb ottalszom Ferihegyen. Tényleg no para.
2022. máj. 6. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A Giroról mióta lehet tudni? A lezárásokról mióta lehet tudni?
2022. máj. 6. 11:46
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
#6: na igen... hónapok óta lehet tudni!
2022. máj. 6. 11:52
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Tehát repülőtérre igyekeztél, ahol célszerű ott lenni jóval az indulás előtt, illetve ahová Budapest belvárosából eleve nehézkes, hosszadalmas a kijutás.

Ha repülőútra indulok, alapvető, hogy az indulás előtt utánanézek, mennyi időbe telik eljutnom a reptérre. A Giro nem valami különleges esemény, nem egy nagy baleset, robbantás, csőtörés, amire nem lehetett volna készülni: napok, sőt, hetek óta pontosan tudni lehet, hol lesznek és mikor korlátozások. Engem ezek nem érintettek, de most utánanéztem: nagyjából 5 másodperc volt, amíg a Google keresője számos hivatalos és nem hivatalos forrást hozott ki a lezárásokról, további 2 perc volt, míg ezeket tökéletesen megértettem.

Megértem a csalódottságod, de ebben az esetben magadra vess, egyedül te vagy a felelős.

2022. máj. 6. 11:54
 9/13 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van, a vicc jut eszembe.

Mint vicc az egyszeri parasztbácsiról, akit a téesz repülőse felvisz egy kis műrepülésre. Csinálják a kunsztokat, nagy dugóhúzó, a bácsi rezignáltam megszólal:

- Erre számítottam.

A pilóta hátrasandít, amindenit, de nyugodt az öreg. Mutat neki még egy kunsztot, hirtelen zuhanórepülésbe vált. A bácsi megint:

- Erre is.

Húazanyád, gondolja a pilóta, kifogok rajtad! Többször megforgatja a gépet, végül a feje tetejére állítva repülnek. A bácsi megint megszólal:

- Na, erre nem számítottam!

Leszállnak, kérdezi tőle, hogy tetszett-e a repülés!

- Tetszett bizony, édes fiam! - mondja az öreg.

- Aztán mondja, öregapám, mi volt az a nagy laza szöveg, hogy számított erre, meg arra?

- Hát, fiam, tudod, számítottam rá, hogy összepisálom magam. Arra is, hogy befosok az ijedtségtől. De arra, hogy mindez a nyakamban köt ki, na, arra nem számítottam

2022. máj. 6. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
Elsőke! A GIRO D’ITALIA Fidesz-buli? Nem tudtam.
2022. máj. 6. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!