A 338-as főút (=Nyíregyháza nyugati elkerulője) egyes szakaszaira miféle logika alapján helyezték ki a kerékpáros tiltó táblákat?
Az m3 és a Kálmánházára vezető út közötti szakaszon evidens, semmi értelme nem lenne a kerékpáros forgalomnak, mivel csak az autópálya felé tudnának haladni.
Ezután a 36-os főútig, majd onnan a 38-asig tiltás van hatályban.
A 38-astól Nyirszőlősig azonban nincs semmi tiltás.
Mi volt mégis a rendezőelv? És ha már egy szakaszon engedik, miért nem lehet az egészen? A sportolóknak is új távlatokat nyitna, de különösen a gyengébb fizikumú, a kerékpárt elsősorban közlekedésre használóknak lenne segítség.
Én rendszeresen kerékpározok, éppen a 38-oson, a kiváló minőségű, biztonságos kerékpárúton.
Szerintem aki a 338-as út 36-os és 38-as főút közötti szakaszán, gyakorlatilag hídon akar menni, úgy, hogy nincs külön sáv, vagy járda (mint a Tiszavasvári felüljárón) annak elment az esze. Életveszélyes.
én nem járok a Tiszavasvári felüljárón, életveszélyes, és nem is lehet kerékpározni, hisz járda van csak...
Kizárólag kerékpárút, semmi más.
Te pedig akkor is őrült vagy, mert a 338-as kérdéses szakaszán TILOS kerékpárral közlekedni, nem véletlenül ! Nagyon remélem, hogy egyszer megbüntet a rendőr, mindenki jobban járna , ugyanis ott rohadt gyorsan mennek az autók, bármikor elsodorhatnak, elüthetnek.
Remélem ki vagy világítva, és láthatósági mellény is van rajtad, mert az életeddel játszol!
8-as (+6) vagyok
Jelentem, idén eddig 37 alkalommal bringáztam a nyugati elkerülőn, (a keletin is összejött 3 alkalom), és még mindig nem büntetett meg a rendőr 😮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!