Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ciki betonkeverő kamionnal...

Ciki betonkeverő kamionnal utazni?

Figyelt kérdés

Talán nem ez legmegfelelőbb kategória, elnézést kérek.

Tegnap a barátnőmmel beszéltem telefonon és említette, hogy készül a buszhoz,mert be kell menjen a városba. Mondtam neki,hogy épp a faluban dolgozunk és 20perc múlva bevihetem ha szeretné,amit el is fogadott. Hamarosan megérkeztem a céges betonkeverővel és nem volt hajlandó beszállni, mert azt hitte, hogy a saját autómmal megyek érte. Azt mondta, hogy ebbe a "koszos francba" nem ül be, inkább megvárja a buszt.

Egy jó állapotú 10éves Iveco kamionról van szó, nem egy "koszos" IFA. Kívül persze piszkos mint egy munkagép, de a fülke nagyon is rendben van. Komolyan a odafigyelek a tisztaságára, egyáltalán nincs lelakva, belül szebb mint egy átlagos személyautó.

2022. ápr. 30. 21:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Végül megbeszéltük és kiderült, hogy azért választotta buszt mert fehér nadrág volt rajta és nem akarta összepiszkolni. Mondjuk abban biztos vagyok, hogy a buszon több retket szedett össze, de sebaj. Köszönöm a válaszokat!
2022. máj. 2. 17:59
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
el ne hidd te félnótás :D
2022. máj. 2. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Persze :D
2022. máj. 2. 19:31
 14/15 anonim ***** válasza:
42%
Na ebből is látszik hogy a hölgy milyen butuska. A busz kész tömegnyomor, egymás pofájába köhögnek, tüszögnek az utasok, összetapogatnak mindent, az ülés is tiszta dzsuva, főleg amennyi hajléktalan formát felengednek manapság... És naponta több száz ember megfordul a buszon, ezt tudni nem kell nagy észkombájnnak lenni.
2022. máj. 2. 21:18
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Ultramenő egy ilyen inkább, mintsem ciki, sok csaj manapság storykat tesz fel, ha a drága munkagépben (pl traktor, kamionok) feszíthet a pasija mellett. A csajodat jobb lesz hanyagolni, legalább tudod mi a helyzet vele, jó teszt volt ez.
2022. máj. 2. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!