Ciki betonkeverő kamionnal utazni?
Talán nem ez legmegfelelőbb kategória, elnézést kérek.
Tegnap a barátnőmmel beszéltem telefonon és említette, hogy készül a buszhoz,mert be kell menjen a városba. Mondtam neki,hogy épp a faluban dolgozunk és 20perc múlva bevihetem ha szeretné,amit el is fogadott. Hamarosan megérkeztem a céges betonkeverővel és nem volt hajlandó beszállni, mert azt hitte, hogy a saját autómmal megyek érte. Azt mondta, hogy ebbe a "koszos francba" nem ül be, inkább megvárja a buszt.
Egy jó állapotú 10éves Iveco kamionról van szó, nem egy "koszos" IFA. Kívül persze piszkos mint egy munkagép, de a fülke nagyon is rendben van. Komolyan a odafigyelek a tisztaságára, egyáltalán nincs lelakva, belül szebb mint egy átlagos személyautó.
Ebből leszűrheted hogy rosszul választottál.
Nekem nem lenne ciki.
Hát van az a szint (alja), ahol az.
Ez van, válogasd meg jobban kikkel veszed körbe magad
Menőbb mint busszal utazni...
Jó, mondjuk ha egy Ikarus 66 az alany akkor inkább a busz.🤷♂️
Nem ciki. De itt nem is erről van szó.
A barátnődet a lehető leghamarabb baszd ki az életedből. Elmész érte, időt energiát fektetsz abba, hogy segíts neki, majd elhajt a picsába, mert nem a csilivili kocsiddal jössz érte.
hát nem tudom én szerintem busszal legalább olyan ciki, mert az jön le hogy csóró és nincs pénze kocsira, mármint ha már felnőtt az ember (és tekintve hogy te c-s jogsis járművet vezetsz ő is hasonló évjárat lehet).
De szerintem is menő egy TEHERAUTÓVAL (és nem kamion ebben az esetben!!!!) utazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!