Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ciki betonkeverő kamionnal...

Ciki betonkeverő kamionnal utazni?

Figyelt kérdés

Talán nem ez legmegfelelőbb kategória, elnézést kérek.

Tegnap a barátnőmmel beszéltem telefonon és említette, hogy készül a buszhoz,mert be kell menjen a városba. Mondtam neki,hogy épp a faluban dolgozunk és 20perc múlva bevihetem ha szeretné,amit el is fogadott. Hamarosan megérkeztem a céges betonkeverővel és nem volt hajlandó beszállni, mert azt hitte, hogy a saját autómmal megyek érte. Azt mondta, hogy ebbe a "koszos francba" nem ül be, inkább megvárja a buszt.

Egy jó állapotú 10éves Iveco kamionról van szó, nem egy "koszos" IFA. Kívül persze piszkos mint egy munkagép, de a fülke nagyon is rendben van. Komolyan a odafigyelek a tisztaságára, egyáltalán nincs lelakva, belül szebb mint egy átlagos személyautó.

2022. ápr. 30. 21:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
A betonkeverő részben sem ciki, csak kellemetlen.
2022. ápr. 30. 21:19
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Ebből leszűrheted hogy rosszul választottál.

Nekem nem lenne ciki.

2022. ápr. 30. 21:22
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem ciki. De én utaztam már elég sok betonkeverőnél érdekesebb járgánnyal.
2022. ápr. 30. 21:51
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

Hát van az a szint (alja), ahol az.

Ez van, válogasd meg jobban kikkel veszed körbe magad

2022. ápr. 30. 22:01
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Na az ilyen barátnőktől mentsen meg az isten... Ezek azok akiknek műköröm, műszempilla meg a 80 féle kencefice a mindenük, meg azt hiszik hogy a pénz a fán terem, mert nekik a munka büdös de ugyanakkor luxust igényelnek, amit teremtsen elő a férj.
2022. ápr. 30. 23:11
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Menőbb mint busszal utazni...

Jó, mondjuk ha egy Ikarus 66 az alany akkor inkább a busz.🤷‍♂️

2022. máj. 1. 11:11
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
De amúgymeg ciki? Szerintem senki le se xarja, hogy ki mivel utazik...
2022. máj. 1. 11:12
 8/15 anonim ***** válasza:
78%

Nem ciki. De itt nem is erről van szó.

A barátnődet a lehető leghamarabb baszd ki az életedből. Elmész érte, időt energiát fektetsz abba, hogy segíts neki, majd elhajt a picsába, mert nem a csilivili kocsiddal jössz érte.

2022. máj. 1. 21:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
ergo letagadott a barátnőd
2022. máj. 1. 21:14
 10/15 anonim ***** válasza:
40%

hát nem tudom én szerintem busszal legalább olyan ciki, mert az jön le hogy csóró és nincs pénze kocsira, mármint ha már felnőtt az ember (és tekintve hogy te c-s jogsis járművet vezetsz ő is hasonló évjárat lehet).

De szerintem is menő egy TEHERAUTÓVAL (és nem kamion ebben az esetben!!!!) utazni

2022. máj. 2. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!