Tapasztalaitok alapján kik voltak a legpofatlanabb sofőrök?
Igen tudom hogy van Mende monda hogy bmw, audi és Merci a legroszabb
En mostanában sokkal több furgonos pofatlannal, sokkal több céges wolksvagennel és octaviaval talalkozok mint BMW és társai, ők inkább csak az indexet nem ismerik
Közel sem csak erre korlátozódik, de igen, a pofátlan sofőrök aránytalanul nagy része szerintem a """"prémium""" autók (aminek a fele lerúgott vödör csavar, úgyis csak a logó a lényeg) és a céges autók vezetői közül kerül ki. Utóbbit szerintem nem kell nagyon magyarázni, céges kocsival sem szoktam szabálytalankodni, pláne nem szándékosan, csak azt minden fenntartás nélkül padlózgatom le a sajátommal ellentétben...
Ez persze egyáltalán nem általános, tök átlagos tucatautókkal járó tahók is rendszeresen előfordulnak.
Azért szálljunk magunkba..volt olyan, hogy üres busszal versenyautót megszégyenítve mentem, mert szarnom kellett, de nagyon..nem érdekelt semmi, csak budihoz jussak(sikerült)
Szóval sokan nem kivagyiságból, hanem valamilyen kényszerből sietnek, amit sokan pofátlanságnak vélünk..van aki a nőjéhez siet, mert van fél órája egy gyors numerára, van aki árut szeretne leadni, várja a jó jattot ígérő megrendelő...stb...stb..
Szóval csak azt akarom mondani, hogy nem mindenki gazember...a közlekedés a Glóbus minden országában egy társasjáték...valaki mindig szerencsésebb, ügyesebb...(például a villanyrolleres pizzafutárok.
Ők is sofőrök, ha úgy vesszük..viszont életveszélyesen vezetnek )
Türelem kell, de nagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!