Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tapasztalaitok alapján kik...

Tapasztalaitok alapján kik voltak a legpofatlanabb sofőrök?

Figyelt kérdés

Igen tudom hogy van Mende monda hogy bmw, audi és Merci a legroszabb

En mostanában sokkal több furgonos pofatlannal, sokkal több céges wolksvagennel és octaviaval talalkozok mint BMW és társai, ők inkább csak az indexet nem ismerik

2022. ápr. 20. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem autó függő a dolog, inkább aki alatt nagyon erős autó van, vagy nagyméretű annak vagy mindenki útban van vagy mivel olyan magasan ül, azt hiszi ő a király, sebezhetetlen.
2022. ápr. 20. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem autómárkától függ egyáltalán, sőt szerintem az autó méretétől sem, egyedül az ember személyiségétől aki a kocsiban ül.
2022. ápr. 20. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
43%

Közel sem csak erre korlátozódik, de igen, a pofátlan sofőrök aránytalanul nagy része szerintem a """"prémium""" autók (aminek a fele lerúgott vödör csavar, úgyis csak a logó a lényeg) és a céges autók vezetői közül kerül ki. Utóbbit szerintem nem kell nagyon magyarázni, céges kocsival sem szoktam szabálytalankodni, pláne nem szándékosan, csak azt minden fenntartás nélkül padlózgatom le a sajátommal ellentétben...

Ez persze egyáltalán nem általános, tök átlagos tucatautókkal járó tahók is rendszeresen előfordulnak.

2022. ápr. 20. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:
30%

Azért szálljunk magunkba..volt olyan, hogy üres busszal versenyautót megszégyenítve mentem, mert szarnom kellett, de nagyon..nem érdekelt semmi, csak budihoz jussak(sikerült)

Szóval sokan nem kivagyiságból, hanem valamilyen kényszerből sietnek, amit sokan pofátlanságnak vélünk..van aki a nőjéhez siet, mert van fél órája egy gyors numerára, van aki árut szeretne leadni, várja a jó jattot ígérő megrendelő...stb...stb..

Szóval csak azt akarom mondani, hogy nem mindenki gazember...a közlekedés a Glóbus minden országában egy társasjáték...valaki mindig szerencsésebb, ügyesebb...(például a villanyrolleres pizzafutárok.

Ők is sofőrök, ha úgy vesszük..viszont életveszélyesen vezetnek )

Türelem kell, de nagy...

2022. ápr. 20. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem függ márkától. Főleg, hogy ma már egy kevésbé presztízs autónak is van teljesítménye, amelyiknek meg nincsen azon ott van a "Lóerőket bátorsággal pótolom" matrica.
2022. ápr. 20. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Mostanában nagyon sokszor azt tapasztalom, hogy kifejezetten új BMW X5-ökkel, Audikkal, Mercedesekkel, és hasonló modellekkel, amikkel nagyon rossz előítéletek léteznek, kifejezetten vigyáznak a tulajok, hogy szabálykövetők, előzékenyek legyenek.
2022. ápr. 20. 22:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen! Én is, valamelyik nap is nagyon kipofatlankodott elem egy Mercis gyerek, tokre kivoltam akadva aztán egyből megkoszonte meg villogott is nekem. Valamelyik nap meg egy bmw engedett be maga elé, sőt gyalogosan is sokszor megallnak ahol ninvs is zebra meg semmi
2022. ápr. 20. 22:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ma már abszolút nem típusfüggő, a régi szakadt romhalmazoktól kezdve a (céges), nagy szedánokon, kombikon át, a megélhetési anyukák a SUV-okban ugyanolyan tahók tudnak lenni.
2022. ápr. 21. 07:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem autófüggő, csak az emberek szeretik ócsárolni főleg a prémium márkákat. Közben meg aki egy retardált paraszt az egy Suzukiban is az lesz.
2022. ápr. 21. 08:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Pesten én azt tapasztalom, hogy egy Audi vagy BMW sofőr nagyrészt előzékeny, nem pofátlankodnak, ellenben a Mercisekről ez ritkán mondható el. Sőt, mostanában minden sztereotípiának a fordítottját látom. Érdekes.
2022. ápr. 21. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!