A taxis mennyiért visz el valakit a budapesti repülőtérről a Népligetbe májustól?
Figyelt kérdés
Májusban emelkednek az árak.
Ki lehet előre számolni hogy mennyiért visz el?
1000ft alapdij és 400ft/km az uj tarifa ha jól tudom. Megtudom nezni az útvonolat hogy hany km de a taxis lehet nem is arra megy.
2022. ápr. 16. 15:31
1/4 anonim válasza:
Ezt nem lehet előre megmondani, egy kb értéket tudsz számolni a távolságból, pár százat még tegyél rá a lámpák miatt.
2/4 anonim válasza:
Felhívsz pár taxi társaságot és kérsz tőlük árajánlatot. Olyan őrült drága nem lehet, nekem a repuloter- Kecskemét távolság 25e szokott lenni.
3/4 anonim válasza:
A legtöbb taxitársaságnál van már viteldíj kalkulátor, ott meg tudod nézni. Én látatlanban kb 6 ezerre tippelném.
4/4 anonim válasza:
Ferihegy-Népliget 14km
Ennek az útnak az ára Májustól 6600.- Mátyás lesz. (minimum)
Én soha nem ülnék taxiba, elvből sem. Ha kell fél lábbal, vérző fejjel átsétálok Budapesten, de taxiba SOHA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!