Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Google térképek vagy Waze...

Google térképek vagy Waze navigáció?

Figyelt kérdés
En google térképeket használom Amerikában de már nem egy ember mondta hogy a wazet hasznalja. Magyarorszagon tényleg jobb a Waze?
2022. ápr. 10. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mint navigáció, nincs nagy különbség a gmaps-hoz képest. A felhasználói hozzájárulások viszont kiemelik. Bejelentett trafi, baleset, veszély az úttesten, lezárás, stb.
2022. ápr. 10. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
34%

A waze a google tulajdona egy ideje. A térk€p ugyanaz. Eltérés a közösségi funkciókban van. És csak akkor és ott, ahol sok aktív waze hadználó van a környéken, és a visszajelzéseket komolyan alkalmazzák.

Amíg használtam, tíz jelzésből 7-10 nem a valóságot tükrözte.

2022. ápr. 10. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
A Google Térkép és a Waze, mivel mindkettő Google tulajdon, ugyanazt a térképet használja és ugyanazt a traffic információt tudja. A különbség ott rejlik hogy a Waze máshogy navigál, máshogy számolja ki az optimális útvonalat. Szerintem eut a Waze jobban teszi.
2022. ápr. 10. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy bejelentést még nem közöl le, és rá is szokott kérdezni, hogy aktuális-e még a bejelentett dolog. Szóval megvannak a módszerek, hogy csökkentsék a fals bejelentéseket.

Nekem még nem mutatott rossz bejelentést, sőt egészen pontosan szokta jelölni a helyzetét. Kivéve a mozgó rendőrautós bejelentések, de azokkal amúgy sem kell foglalkozni.

2022. ápr. 10. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!