Miért viselkedett ilyen agresszívan akit megelőztem?
Időjárási front van, gyerekek!
A városban, lakóházak között mentem egy úton, ahol az út szélén lehet parkolni. A mi oldalunkon minden szabályos hely foglalt volt. Láttam, hogy a túloldalon van hely, ezért meg akartam fordulni. Mivel egy ívben nem tudtam, ezért közben egyet tolattam is. Közben szemből odaért egy autó és nyomni kezdte a dudát. Pedig kb. csak le kellett lassítania, mert már indultam is. Aztán ahol tolatva be akartam állni a kiszemelt helyre, ott mellém állt, akadályozott a tolatásban és magyarázni kezdett valamit. Szerencsére a felhúzott ablak miatt semmit se hallottam. Kb. fél percig mondta a magáét, mire végre kikerült és én is be tudtam állni a parkolóhelyre.
Szóval ő is addig sietett, amíg miattam lassítania kellett, de "népnevelni" azért volt ideje.
A miértekre már régóta nem keresem a választ. Mert hülye, mert régen dugott az asszonnyal, mert a főnöke lecseszte, mert megszokta, hogy mindenkit reguláz. Mert időjárási front van, mert gyerekkorában nem kapott elég szeretetet a szüleitől, mert irigykedett a kocsimra. (Amit 1,7 M Ft-ért vettem egy éve, szóval nem ócskavas, de nem is luxusautó.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!