Alugy kérdése:
Mezőgazdasági kistraktorral legalább 15 éve rendszám nélkül közlekedett,tehát kötelező biztositást sem fizetett .kb 8 hónapja letette .Mi az elévülési idő,és hol kell ezt jelenteni.?
Figyelt kérdés
#Kfb alol kibuvás .
2022. ápr. 2. 14:09
1/7 anonim válasza:
Te érted, mit szeretnél kérdezni?
4/7 anonim válasza:
Mivel a 15 év alatt nem került hatósági ellenőrzés alá, így nem tudod bizonyítani, hogy egyáltalán használva volt az a gép. Hiába jelented be, vagy fel, senkit nem fog érdekelni, ha nem követett el közben bűncselekményt. Amit eddig leírtál, az legfeljebb szabálysértés, de azzal visszamenőleg senki nem foglalkozik.
5/7 anonim válasza:
Ha jól értem: Valaki (akinek rosszat akar a kérdező) 15 éven át szabálytalanul közlekedett, majd ez után 8 hónappal később szeretné feljelenteni a kérdező.
Hát jobb lett volna ha inkább én sem értem meg mit akarsz leírni. Ekkora baromságot...
6/7 anonim válasza:
sehol nem KELL jelenteni. bizonyítani tudod hogy 15 évig így használta a gépet? mert anélkül sehol sem foglalkoznak ezzel.. de lehet különösebben akkor se, ha tudod bizonyítani.
7/7 anonim válasza:
Tehát van valaki, aki szerinted 15 évig szabályt szegett, de már 8 hónapja nem, és most bejelentenéd?
Ennyire megharagudtál a szomszédra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!